Prognoza meteo ANM marți, 15 martie 2022. Vreme capricioasă și rece la nivelul întregii țări. Schimbări importante în a doua parte a zilei

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 dec 2022, 05:00

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 15 martie 2022

Sursa: unsplash, canva.com

Prognoza meteo ANM pentru marți, 15 martie 2021, anunță vreme rece în continuare și mohorâtă. Iată în ce regiuni va mai continua să ningă, dar și ce temperaturi se vor înregistra.

Chiar dacă este jumătatea primei luni de primăvară, vremea continuă să fie rece la nivelul întregii țări. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 15 martie 2022. Chiar dacă temperaturile vor mai crește ușor, acestea vor fi în continuare sub limitele normale pentru data din calendar. 

Prognoza meteo ANM marți, 15 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de marți, 15 martie 2022, vremea se va menține rece, chiar dacă temperaturile vor fi în ușoară creștere. În majoritatea regiunilor țării, ziua de marți va aduce vreme închisă, cu precipitații în special sub formă de lapoviță și ninsoare.

Meteorologii spun că vremea va fi rece dimineața și noaptea la nivelul întregii țări, astfel că doar în timpul zilei maximele vor mai crește ușor, situându-se între 6 și 14 grade.

Minimele din timpul nopții se vor încadra între -9 și 3 sau 4 grade, ceea ce înseamnă o valoare sub limita normală pentru jumătatea lunii martie.

Dacă dimineața vremea va fi ceva mai bună, lucrurile se vor schimba radical în a doua parte a zilei. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță precipitații în regiunile vestice și pe arii mai restrânse în cele sud-vestice. În cursul zilei de marți, în special după prânz, se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare.

În regiunile montane sunt anunțate în continuare ninsori, având în vedere că și temperaturile vor fi mai mici comparativ cu restul țării. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Izolat pot să mai apară ceața și poleiul.

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Vremea în București marți, 15 martie 2022

În București, vremea va fi mohorâtă în cursul zilei de marți, astfel că cerul va fi predominant noros pe parcursul întregii zile.

Chiar dacă atmosfera va fi închisă, temperaturile vor mai crește comparativ cu începutul de săptămână. Astfel, maxima din termometre va urca până la 12 grade, în timp ce minima va fi de -1 grad. Noaptea, cerul va fi mai mult noros, însă nu vor mai fi precipitații.

Vremea în Brașov marți, 15 martie 2022

Meteorologii anunță un cer mai mult noros la Brașov pentru ziua de marți, 15 martie 2022.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, în ușoară creștere față de ziua precedentă. Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori, iar temperatura va coborî până la -3 grade.

Vremea în Iași marți, 15 martie 2022

La Iași, vremea va fi în general frumoasă marți, meteorologii anunțând vreme cu nori și soare și o temperatură maximă de 10 grade. Dacă ziua atmosfera va fi plăcută, după lăsarea serii, cerul va fi mai mult noros și se va întregistra o minimă de -2 grade. Meteorologii nu anunță precipitații nici pentru ziua de marți, nici în timpul nopții de marți spre miercuri. 

Citeste si: Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie