Ozcan Deniz, se căsătorește din nou? La ce gest incredibil a recurs celebrul actor față de noua sa iubită! Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că mama lui nu este de acord cu relația lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2022, 17:39

Ozcan Deniz, eternul indragostit

Sursa: Instagram Samar Dadgar

Ozcan Deniz pare să nu fie deloc afectat de reacția mamei sale în privința relației lui cu Samar Dadgar! La ce gest a recurs actorul față de noua lui iubită!

Celebrul actor Ozcan Deniz are 49 de ani, însă continuă să arate impecabil și să își păstreze același farmec masculin aparte, care i-a adus de altfel renumele de mare cuceritor. De-a lungul anilor, carismaticul actor a fascinat publicul atât cu rolurile lui magistral interpretate în seriale de succes, cât și cu piesele muzicale uluitoare.

Dacă pe plan profesional Ozcan Deniz s-a bucurat mereu de mari reușite, în viață personală lucrurile nu au stat deloc îmbucurător, deoarece actorul s-a confruntat cu multe momente triste, cu două divorțuri care i-au lăsat un gust amar.

Singură să mare realizare în plan personal este până acum micuțul lui fiu, Kuzey, pe care și l-a dorit enorm.

Ozcan Deniz, se căsătorește din nou! La ce gest incredibil a recurs celebrul actor față de noua lui iubită

Spre finalul anului trecut, Ozcan Deniz a mai primit o lovitură grea după ce instanța a decis că fosta lui soție să păstreze custodia fiului lor.

După multe sacrificii și încercări, Ozcan Deniz a pierdut tutela micuțului Kuzey, însă va continuă să îl vadă ori de câte ori va ave permisiunea și îi va veghea la fel de grijuliu creșterea și evoluția așa cum a făcut-o și până în prezent.

Citeste si: Veste incredibilă din Istanbul! Decizie neașteptată în procesul în care Özcan Deniz a fost judecat pentru că ar fi agresat-o pe fosta lui soție, Feyza Aktan!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după acest moment trist din viață actorului, a ieșit și soarele pe stradă lui, odată cu apariția în viață să a frumoasei Samar Dadgar, o celebra creatoare de modă, cu mult mai tânăra decât el. Dacă pentru Ozcan Deniz, diferența de circa 20 de ani nu este deloc un impediment în calea fericirii lor, pentru mama actorului este extrem de importantă. Presă din Turcia a vehiculat de curând faptul că mama actorului a decis chiar să plece din casă fiului ei, la scurt timp după ce acesta a confirmat oficial relația cu nouă lui iubita, semn că

nu este de acord cu hotărârea lui.

De curând, superbă iubita a actorului Ozcan Deniz a publicat pe contul ei de socializare o imagine sugestivă în care frumoasă creatoare de modă arată tuturor că poartă pe deget un minunat inel cu diamante. Fanii celebrului actor au bănuit imediat că acesta a cerut-o deja în căsătorie pe frumoasă lui iubita și va urmă și nuntă.

Însă Samar Dadgar a atașat și un scurt comentariu în care specifică faptul că inelul este primit în dar de la iubitul ei, așa cum îl consideră și pe el, un cadou din partea destinului. Se pare că Ozcan Deniz nu se mai grăbește deocamdată să se recasatoreasca, ci dimpotrivă are de gând să ia lucrurile mai încet.

"Ai venit ca un dar. Bine ai venit!", a

scris Samar Dadgar pe contul ei de Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Detalii neașteptate din culisele relației lui Ozcan Deniz cu Samar Dadgar! De când s-ar fi îndrăgostit de fapt celebrul actor de superba creatoare de modă?