Cautati servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie? Compania DDD acreditata CEPA este solutia!

Author: Oana Iosif

Sanatatea este extrem de importanta pentru buna functionare a oricarei societati. Cel mai important factor este reprezentat de pastrarea unei igiene corespunzatoare in special in sectorul alimentar dar si non alimentar.

Este extrem de important sa intretinem si sa curatam ca la carte spatiile in care lucram sau locuim, astfel incat sa nu existe riscul de a ne confrunta cu aparitia daunatorilor precum: sobolani, soareci, tantari, pureci, gandaci de bucatarie si lista poate continua. Toti acesti daunatori sunt foarte periculosi in special daca vorbim despre industria alimentara.

Din punct de vedere legal, exista mai multe norme de igiena care trebuie respectate cu mare strictete. Discutam despre acele servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, servicii care sunt obligatorii periodic si pe care nu le putem trece cu vederea daca ne dorim ca atat sanatatea si chiar viata noastra cat si a celor din jur, sa nu fie puse in pericol.

Exista pe piata mai multe produse pe care oricine le poate achizitiona in astfel de situatii, insa, este obligatoriu sa apelam periodic la firme specializate din domeniu, atat pentru deratizare, cat si pentru dezinsectie si dezinfectie, iar daca va doriti sa aveti garantia unor servicii de cea mai buna calitate, atunci profesionistii de la Compania DDD au solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Compania DDD este o firma autorizata si care cu toate avizele necesare de la Ministerul Sanatatii astfel incat sa poata activa in acest domeniu, asigurand un spectru larg de actiune asupra tuturor problemelor a caror cauza poate fi nerespectarea aplicarii unor servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie de inalta calitate.

Este de mentionat si faptul ca, puteti avea garantia unor servicii profesionale in adevaratul sens al cuvantului, Compania DDD fiind acreditata CEPA.

Ce inseamna o firma DDD acreditata CEPA?

Inainte de toate, certificarea CEPA se refera la o schema de audit aliniata cu standardul CEN [EN] 16636, de catre organizatia non-profit „ASBL”. Rolul acestei certificari este acela de a actiona precum un standard industrial prin care se garanteaza practici eficiente de gestionare a daunatorilor, cu scopul de a indica o firma din domeniu care lucreaza la cele mai inalte standarde pentru sanatatea publica. Cu alte cuvinte, discutam despre un standard european care specifica cerintele, recomandarile dar si competente de baza extrem de importante, prin care firmele care activeaza in domeniul de management al daunatorilor trebuie sa opereze pentru a putea satisface nevoile clientilor lor, fie ca este vorba despre companii private, autoritati publice sau despre publicul larg.

O firma acreditata CEPA, beneficiaza de mai multe avantaje dupa cum urmeaza:

  • Imbunatatirea imaginii fata de clienti: acestia vor aprecia statutul CEPA Certified®
  • Mijloace de promovare a profesionalismului serviciului bazat pe calitate si nu pe pret
  • Calitate mai buna a serviciilor: standardul este conceput pentru a ajuta afacerea sa se imbunatateasca
  • Un etalon unic si independent al profesionalismului companiei in comparatie cu concurenta
  • Cresterea gradului de constientizare in randul clientilor cu privire la rolul major al serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru sanatatea publica.

Prin semnarea contractului cu cei de la Compania DDD, firma acreditata CEPA, pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, puteti avea garantia faptului ca veti beneficia de servicii de inalta calitate, inclusiv servicii personalizate in functie de nevoile pe care le aveti, in fuctie de specificul activitatii firmei dar si in fuctie de tipul de daunatori din locatiile respective.

Compania DDD a devenit prima firma de pest management din tara noastra care a beneficiat de aceasta acreditare – CEPA.

Indiferent ca este vorba despre un apartament, despre o casa, despre spatii de birouri, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri si asa mai departe, profesionistii de la Compania DDD este pregatita fie ca discutam despre servicii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, actionand cu promtitudine si prin utilizarea unor produse autorizate de Ministerul Sanatatii, produse care sunt de ca mai buna calitate si gata sa va scape de orice problema.

Vasta experienta in acest domeniu i-a invatat pe cei de la DDD cum sa ofere cele mai bune servicii la cele mai inalte standarde, fapt pentru care au reusit si au primit si aceasta importanta acreditare CEPA. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt printre cele mai accesibile reusind astfel sa acopere o arie cat mai mare de clienti.

Daca sunteti in cautarea unei firme serioase si profesioniste pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie care este acreditata CEPA, Compania DDD reprezinta solutia ideala nevoilor dumneavoastra. Sunteti invitati sa accesati site-ul companiaddd.ro unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie la numai un simplu click distanta. In plus, pentru orice nelamurire nu ezitati sa apelati la aceasta echipa de profesionisti prin intermediul datelor de contact afisate pe site si veti primi raspunsul potrivit pentru intrebarile dumneavoastra.

Pentru foarte multe firme, aparitia daunatorilor reprezinta o problema destul de mare, iar sanctiunile prevazute de lege in cazul in care se descopera faptul ca exista daunatori intr-un restaurant de exemplu, nu sunt deloc prietenoase si pot duce inclusiv pana la inchiderea business-ului. De aceea trebuie sa apelati la firme profesioniste in domeniu care obligatoriu folosesc solutii si substante eficiente si autorizate de Ministerul Sanatatii, precum Compania DDD.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.