Frumoasa Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, un nou contract fabulos! Iată cu ce brand de renume mondială va colabora superba actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2024, 22:50
actrite din turcia Foto(4)

Esra Bilgic, una dintre cele mai talentate actrite ale momentului in Turcia

Sursa: Instagram Esra Bilgiç

Îndrăgita Esra Bilgiç se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Cu un talent desăvârșit și o frumusețe uluitoare, Esra Bilgiç a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare la doar 29 de ani și să urce rapid în topul celor mai apreciate actrițe ale momentului. Deși este tânăra și multă lume ar spune că nu are experiență vastă pe platourile de filmare, dimpotrivă această deține peste opt ani de activitate în domeniul actoriei, presărați cu multe succese și premii importante, care i-au adus treptat celebritatea mult visată.

Superba Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, un nou contract fabulos! Iată cu ce brand de renume mondială va colabora frumoasa actriță 

Cele mai recente proiecte de mare succes ale frumoasei Esra Bilgiç au fost rolurile principale interpretate în serialul Ramo, ale cărui filmări s-au desfășurat între 2020 și 2021, în care a jucat alături de celebrul Murat Yildirim și apoi din producția Kanunsuz Topraklar, în care această a jucat alături de actorul Ugur Gunes.

Însă superbă Esra devenise adulată de publică încă din anul 2014 când a început să joace în serialul de amploare Diriliş: Ertuğrul, alei cărui filmări au durat până în anul 2018.

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actrița recent în serialul de acțiune Ramo, care a început să fie difuzat din 7 februarie, la Kanal D, în care aceasta joacă alături de marele actor Murat Yildirim.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esra Bilgiç a venit pe lume în capitală Ankara în anul 1992, acolo unde a și urmat studiile peste ani, mai întâi a absolvit Facultatea de Arheologie în cadrul Universității Hacettepe și apoi s-a înscris la Facultatea de Relații Internaționale în cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succces. Însă pasiunea pentru actorie a readus-o către acest domeniu fascinant pe care aceasta l-a îmbrățișat din prima clipă.

Renumele dobândit odată cu rolurile interpretate magistral de-a lungul celor opt ani de carieră, în seriale de succes i-au adus din ce în ce mai multe contracte de publicitate fabuloase, de mii de euro. De curând, Esra Bilgiç a fost de asemenea cooptată într-o producție ce va fi difuzată pe platforma Netflix, unde îl va avea că partener pe celebrul actor Çağatay Ulusoy. Potrivit viatacuaromadecafea.com,

tot în această perioada, frumoasa actrița a încheiat și un contract de colaborare și cu renumitul brand internațional, Victoria’s Secret, pentru care va filma spoturi de publicitate.

Citeste si: Superba actriță Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, ar putea fi viitoarea parteneră de platou a unuia dintre cei mai frumoși și mai controversați actori din Turcia!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.