Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, schimbare spectaculoasă de look! Iată ce alură impunătoare are acum celebrul actor Edip Tepeli!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2022, 17:01
video Foto(5)

Edip Tepeli, care a dat viață personajului Pârlitul în serialul Fiica ambasadorului, se numără printre tinerii actori apreciați ai Turciei.

Îndrăgitul actor Edip Tepeli a făcut furori cu rolul Kavruk alias Pârlitul în serialul Fiica ambasadorului, datorită talentului sau deosebit și a carismei sale aparte. La doar 32 de ani, Edip Tepeli a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate în seriale de succes, dar și în câteva filme artiste și chiar piese de teatru.

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, schimbare spectaculoasă de look

Edip Tepeli s-a născut în anul 1989, în Izmir, într-o familie simplă. Părinții săi i-au oferit o educație bună și l-au îndrumat să urmeze domeniul actoriei doearece a demonstrat un talent nativ deosebit încă din adolescență. Astfel, la vârstă de 18 ani, Edip a hotărât să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul. Talentatul și ambițiosul tânăr a fost sprijinit mereu de părinții săi, care au crezut în calitățile lui uluitoare și în forță lui de a lupta pentru visul lui măreț de a-și construi o carieră strălucită.

La scurtă vreme după absolvirea studiilor Edip a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a fost rapid remarcat de marile case de producție din Turcia și în anul 2017 a primit deja primul lui rol într-un serial de televiziune, Yıldızlar Şahidim, care a însemnat și primul pas către celebritate.

Dincolo de viață profesională, Edip Tepeli este și un bărbat împlinit și fericit, alături de soția sa, actrița Ayşecan Tătari, care în anul 2019 a adus pe lume o fetiță superbă căreia i-au ales numele Müjgan

și care a devenit centrul universului lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

După încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, Edip Tepeli a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, producta istorică Destan, poate cel mai important de până acum pentru carieră lui, deoarece joacă rolul principal, alături de celebra actrița Ebru Sahin, pe care publicul o cunoaște din serialul Hercai.

De curând, Edip Tepeli a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini în care apare alături de fiica lui.

Tânărul actor se pare că a recurs la o nouă schimbare de look cel mai probabil tot pentru filmările serialului Destan, lăsându-și barba mai lungă față de cum avea cu câteva luni în urmă.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!