Demet Özdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție de senzație la concertul susținut de logodnicul ei, Oğuzhan Koç!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2022, 18:30
Demet Ozdemir Foto(4)

Demet Ozdemir, actrita si o dansatoare celebra in Turcia

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Demet Özdemir a participat cu entuziasm la concertul logodnicului ei Oğuzhan Koç și a primit multe dedicațîi din partea acestuia.

Îndrăgita Demet Ozdemir, a făcut furori cu rolul Zeynep în serialul Prizoniera destinului, ale cărei filmări s-au încheiat anul trecut. De atunci celebra actrița s-a dedicat vieții sale personale, dar s-a implicat deja și într-un proiect nou care ii va aduce cu siguranță mare succes.

Dacă la finalul anului trecut, Demet Ozdemir și iubitul ei cântărețul Oğuzhan Koç au trecut printr-o perioada nefastă și au ajuns chiar să își spună adio la un moment dat, noul an a venit cu mari suprize pentru frumoasă actrița.

Această nu numai că s-a împăcât cu iubitul ei, ci a fost și cerută în căsătorie, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Demet Özdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție de senzație la concertul susținut de logodnicul ei, Oğuzhan Koç

După încheierea cu succes a serialului Prizoniera destinului, Demet Ozdemir s-a dedicat trup și suflet relației sale cu celebrul artist Oğuzhan Koç. Carismaticul cântăreț i-a pregătit frumoasei lui iubite o mare surpriză de Ziua Îndrăgostiților, atunci când i-a oferit inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie, intr-un decor de poveste. 

Citeste si: La mulți ani, Demet Ozdemir! Frumoasa actriță a schimbat prefixul! Iată ce rochie extrem de scumpă a purtat celebra Demet și ce surpriză i-a pregătit viitorul ei soț!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp însă celebra actrița a acceptat să joace și într-un alt proiect inedit de această dată pentru platforma Netflix, o producție în care Demet va juca alături de Hafsanur Sancaktutan, în rolurile principale feminine, iar unul dintre rolurile principale masculine va fi interpretat de celebrul actor Buğra Gülsoy.

De curând, Demet Ozdemir a participat la concertul grandios susținut de logodnicul ei, Oğuzhan Koç.

Superba actrița a fost extrem de entuziasmată de evenimentul important dar și de faptul că îndrăgitul artist i-a dedicat piesele și i-a transmis permanent cât de mult o iubește prin multe gesturi pline de iubire. Iata cum a fost surprinsa celebra Demet Ozdemir, in timpul concertului, intr-un scurt clip video publicat pe site-ul gecce.com.tr:

 

Citeste si: Demet Ozdemir a dat cărțile pe față și a spus tot despre intervențiile estetice la care a recurs! Iată ce declarații năucitoare a făcut actrița!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.