EXCLUSIV! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, lovitură în afaceri. Ce business de succes își deschid cei doi soți

Autor: Alice Popescu

Ce afacere isi deschid Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Sunt tineri, frumosi, celebri si cu multe proiecte pe care vor sa le dezvolte si nu doar pe plan artistic.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan dau lovitura nu doar pe plan muzical, ci si in afaceri. Cei doi tineri si-au propus sa isi surprinda admiratorii si pe alte planuri decat cel artistic. Dupa ce au avut si au un succes nebun cu piesele pe care le lanseaza ajungand hituri de fiecare data, Cleo si Edward spun ca vor sa isi puna in practica toate planurile si toate visurile pe care le au pentru viitor si chiar au inceput sa munceasca in acest sens deschizand un nou capitol.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți. Ce spune artistul despre copil: „O fetiță”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan isi deschid propria afacere

Cleo spune ca ideea i-a venit inca din timpul pandemiei pentru ca proiectele muzicale cum ar fi concertele nu se mai puteau tine si atunci aveau nevoie de acest backup: "De cand ne-am cunoscut am avut acest lucru in cap.

Vrem sa facem si altceva in afara de muzica. Perioada de pandemie ne-a miscat mintile si am vrut sa ne dam seama ce vrem sa facem ca si backup in afara de muzica. Concertele se dusesera de rapa. Am putut sa ne mentinem datorita sfantului online", a declarat Cleopatra in exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, noi planuri de viitor

Citeste si: Cum a reacționat Pavel Stratan după ce fiica lui a fost cerută în căsătorie? Edward Sanda a făcut dezvăluirea: "I-a spus Cleopatrei că nu crede că..."

Interpretii hitului "Cel putin o vesnicie" care a strans pe Youtube aproape 10 milioane de vizualizari au dezvaluit in exclusivitate faptul ca in curand isi vor deschide in mediul online un magazine de haine.

Momentan, cei doi au deschis o pagina de Instagram unde deja au foarte multi urmaritori si fani care abia asteapta sa le cumpere hainele: "Am avut noroc cu colaborari, campanii, am putut sa ramanem acolo. Dar niciodata nu se stie. Nu stim ce apare. Ne-am gandit la treaba asta cu hainele, noi purtand chestii fashion si am zis sa ne facem si noi colectia noastra. Este prima, mai urmeaza si deja am postat un "coming soon".
Oamenii deja intreaba de unde sa isi ia hainele. Momentan o sa fie doar online. Deja avem feedback-uri. Au crescut si cifrele pe Instagram super rapid. O sa lansam in scurt timp colectia si deja avem in plan si a doua colectie. Avem mai multe, important e sa le putem realiza. Ne gandim cum sa surprindem mai mult. Vrem sa ne reinventam impreuna"
, au declarat Cleopatra si Edward impreuna.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.