Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2022, 15:54
hande soral Foto(5)

Hande Soral, o actrita completa

Sursa: Instagram Hande Soral

Celebra actriță Handel Soral este în al nouălea cer de fericire în așteptarea venirii pe lume a bebelușului lor.

Superba Hande Soral se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Rolul seducatoarea Ümit este cel mai recent jucat în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care desigur a făcut furori și a cucerit publicul cu atitudinea și carismă ei aparte. Dincolo de succesele sale pe plan profesional, Hande Soral este și în viață reală, o femeie fericită și împlinită, alături de de soțul ei, căruia îi va dărui peste circa două luni un copil.

Iată cum arată frumoasă actrița în cea de-a șaptea luna de sarcina!

Seducatoarea Ümit din Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă

Cu o voință de fier și o pasiune nebună pentru actorie, Hande Soral a reușit la doar 35 de ani să devină una dintre actrițele de top ale Turciei, atât datorită talentului ei desăvârșit, cât și datorită frumuseții ei răpitoare.

Această a jucat magistral toate rolurile de până acum deoarece pune mereu mult suflet în tot ceea ce realizează.

Citeste si: Cine este și câți ani are în realitate seducatoarea Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu ce actor celebru este căsătorită superba Hande Soral! Imagini inedite de la nunta lor! 

Deși a absolvit studiile Facultății de Psihologie în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, Hande Soral a decis ulterior să se orienteze către actorie, pentru a-și îndeplini visul de a deveni actrița.

Primul rol jucat într-un serial de televiziune a fost în anul 2008, în producția Komedi Dükkanı. Au urmat apoi multe alte roluri importante pentru carieră să, însă de departe cel mai de succes a fost cel jucat între 2018-2019 în serialul Dirlis Ertugrul, în care a interpretat rolul cadanei İlbilge. În anul 2021, Hande Soral a fost cooptată într-o altă producție de mare succes, Mă numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate și încă un pas important în carieră ei strălucită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Hande Soral este o femeie fericită și împlinită, alături de soțul ei İsmail Demirci.

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2017 și la finalul anului trecut aceștia au aflat cu mare bucurie că vor deveni părinți pentru prima dată. În prezent, frumoasă actrița Hande Soral, care a încercat să fie cât mai discretă până acum, a publicat pe contul ei de socializare doar câteva imagini de când este însărcinată. Însă recent aceasta a postat o nouă imagine în care apare cu burtica de graviduta, în cea de-a șaptea luna de sarcina.
Aceasta nu a ezitat să poarte haine mulate arătând tuturor că nu a luat multe kilograme în plus în această perioada. Mai mult decât atât, frumoasă actrița a menționat că vor avea un băiețel și va veni pe lume în a treia săptămână a lunii mai și va fi în zodia Taur.

„Actualizare burtică! Va fi un bărbat Taur”, a adăugat Hande Soral, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Ma numesc Zuleyha”, Demir, indragostit de Umit?