Cum și-a dat seama Andrei Bănunță că mama lui urma să părăsească această lume. Drama trăită de cel ma îndrăgit artist al momentului: ”Urmează să se termine”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 05:35

Cum a aflat Andrei Bănunță că mama lui urma să părăsească această lume. Drama trăită de cel ma îndrăgit artist al momentului: ”Am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”

Sursa: Captură YouTube

Andrei Bănunță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Este cunoscut pentru colaborările muzicale pe care le-a avut cu Theo Rose, însă puțini sunt cei care știu drama prin care cântărețul a trecut. Andrei a vorbit pentru prima dată în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, despre pierderea mamei lui.

Andrei Bănuță a devenit cunoscut prin intermediul pieselor pe care le-a lansat în colaborare cu Theo Rose, vocea lui a cucerit rapid publicul, iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Puțini sunt cei care știu drama prin care Andrei a trecut în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a pierdut mama. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre cea mai grea perioadă din viața lui în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, pe care o puteți urmări online, în fiecare luni, pe canalul de YouTube thexclusive.

Cum și-a dat seama Andrei Bănunță că mama lui avea să plece din această lume? Drama trăită de cel mai îndrăgăit artist al momentului

Andrei Bănunță și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama trăită în copilărie, momentul în care a pierdut cel mai important om din viața lui, pe mama, la o vârstă extrem de fragedă și cum a conștientizat gravitatea situației.

”Mama a fost bolnavă de boala secoului. A avut o tumoră de natură malignă la sân, ulterior, a metastazat. Am încercat, noi împreună cu ea, să rezolvăm problema, însă, Dumnezeu a decis că este suficient pentru ea aici”, a declarat Andrei în cadrul emisiunii În oglindă.

La 12 ani, artistul a fost cel care a mers de mândă cu mama lui la medic pentru a se trata, în timp ce tatăl său muncea să facă bani pentru tratament.

Deși avea o vârstă extrem de fragedă, acesta s-a dovedit a fi extrem de matur, în loc să se joace cu mașinuțele sau să petreacă timp cu copiii de vârsta lui, Andrei a învățat să facă curățenie, mâncare, lucruri pe care mama lui nu mai avea putere să le facă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Fecioru, tradată de soț în ziua nunții: ”A venit mai gravidă ca mine”

”Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene, am învățat să o dau eu cu ojă pentru că îi tremura mâna de la citostatice, am învățat tot ce făcea și ea, pentru că mama a fost o femeie absolut superbă, era nefiresc să-și piardă prezența”, a

mai spus Andrei.

Artistul a simțit că-i cade cerul în cap în momentul în care a descoperit niște analize ale mamei lui, în care scria negru pe albă că starea ei de sănătate era foarte rea, iar șansele de a mai trăi erau foarte mici.

”La un moment dat am găsit niște analize ale mamei, ascunse și am văzut că scria acolo ceva urât, ceva rău, că urmează să se termine, că nu i se mai dau șanse, în momentul ală m-am dus la ea, am început să plâng și să urlu isteric

și să o întreb dacă este adevărat și de ce mie nu mi-a spus”, a mai precizat artistul.

Citeste si: ”S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi” Lidia Fecioru, despre momentul în care nu a vrut să se mai întoarcă în această lume

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.