Fața nevăzută a celebrului Ozcan Deniz! Actorul a fost surprins anul trecut în ipostaze incredibile, la un pas de a-și agresa fosta soție! Feyza Aktan a depus atunci plângere penală!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 mar 2022, 17:16

Ozcan Deniz se numără printre cei mai talentați și apreciați actori și cântăreți ai Turciei, dincolo de orice alte aspecte negative din viață să personală.

Ozcan Deniz, ajuns la vârsta de 49 de ani, continuă să fie considerat de publicul din Turcia unui dintre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai momentului. Dincolo de orice alte aspecte negative sau mai puțîn plăcute din culisele vieții sale personale, Ozcan Deniz va rămâne mereu o figura emblematică atât în cinematografie, cât și în muzică din Turcia, datorită numeroaselor roluri jucate magistral în seriale și filme de succes, cât și datorită pieselor muzicale încântătoare compuse și cântate de-a lungul celor peste două decenii de activitate.

Fața nevăzută a celebrului Ozcan Deniz! Actorul a fost surprins anul trecut în ipostaze incredibile, la un pas de a-și agresa fosta soție!

În toamna anului trecut a fost o perioada destul de dificilă și extrem de încordată deoarece Ozcan Deniz s-a luptat în instanța cu fosta lui soție pentru custodia micuțului lor fiu, Kuzey. La scurt timp după începerea prcesului de custodie, actorul Ozcan Deniz a mai trecut printr-un teribil incident, atunci când a vrut să își vadă fiul și a fost împiedicat cu orice preț de Feyza Aktan.

Citeste si: Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Ozcan Deniz! Este femeia pe care nu o va uita niciodată!

În acel moment fosta lui soție a reacționat extrem de violent și mai mult decât atât a iscat un scandal teribil în față casei sale. Femeia i-a rupt tricoul celebrului actor într-o ieșire nervoasă fără precedent și l-a provocat pe fostul ei soț să reacționeze și el destul de violent, iar toată scenă a fost filmată de camerele de supraveghere.

În cele din urmă Feyza Aktan a adus în instanța acele probe video și mai mult decât atât a și intentat atunci un proces împotriva lui Ozcan Deniz acuzându-l de violență fizică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Incidentul acesta nu e singular, așa ceva s-a mai întâmplat de nenumărate ori. În casa în care stăteam înainte, a venit și a atacat din senin dădaca. Nu degeaba încerc să-l iau pe băiatul meu de lângă ea. Încerc să o împiedic să-l folosească pe copilul meu ca o armă și să nu-i fure și mai mult viitorul copilului”, s-a justificat la acea vreme Özcan Deniz, într-o emisiune tv, potrivit tvmania.ro  

Ulterior judecătorii au decis la finalul anului trecut să acorde custodia micuțului Kuzey mamei lui. Iar de curând, instanța a hotărât și achitarea lui Ozcan Deniz în procesul intentat de fosta lui soție, fiind declarat nevinovat. Și mai mult decât atât celebrul actor a declarat că o va ierta pe fosta lui soție pentru toate necazurile pe care i le-a provocat până acum.

Citeste si: Ozcan Deniz, se căsătorește din nou? La ce gest incredibil a recurs celebrul actor față de noua sa iubită! Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că mama lui nu este de acord cu relația lor!