Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 83, subtitrat în limba română VIDEO. Demir, în fața unui adevăr greu de suportat: „Știu cine a omorât-o pe mama dumneavoastră”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 dec 2022, 11:10

Momente tensionate în episodul 83 din serialul „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 83 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D joi, de la ora 20:00. Acesta este difuzat și online, subtitrat pe kanald.ro.

Noi intrigi și tensiuni în episodul 83 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Viața lui Demir este pe cale să se complice din nou, iar el va contribui la asta prin alegerile pe care le va face. 

Demir ar putea descoperi cine i-a omorât mama. Cine îi va dezvălui această informație? 

Moartea mamei lui l-a îngenuncheat pe Demir și chiar dacă a făcut eforturi pentru a depăși acest moment, rănile sunt în continuare deschise.

Astfel, în momentul în care un șofer de taxi va ajunge în fața lui și îi va mărturisi că știe cine i-a omorât mama, Demir va avea un adevărat șoc. 

Lucrurile se complică și mai mult în episodul 83 din serialul „Mă numesc Zuleyha”  după ce, pe terenul pe care Zuleyha l-a donat unei asociații, este descoperită o sumă uriașă de bani. Cum Behice știe că acel teren i-a aparținut lui Yilmaz, aceasta din urmă va cere ca banii să îi revină nepoatei ei, dar și lui Kerem Ali.

Evident, Zuleyha nu va fi de acord cu acest lucru și le va pune la punct atât pe Behice, cât și pe Mujgan, spunându-le că banii vor fi folosiți doar în scop caritabil. 

Pe lângă veștile referitoare la moartea mamei lui, Demir este pe punctul de a face o nouă greșeală și de a pica în capcana lui Umit. Dacă va reuși să îl facă pe Demir să se îndrăgostească de ea și astfel să îl ajute pe Fikret să îl distrugă definitiv poți vedea în episodul 83 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. 

Noul episod este difuzat la Kanal D joi, 17 martie 2022, începând cu ora 20:00. Poate fi urmărit și în mediul online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Episod nou din “Ma numesc Zuleyha”, în această seară, de la ora 20:00. Umit nu renunta la Demir

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha” este printre cele mai iubite producții turcești difuzate la Kanal D, iar de când a revenit în programul TV al postului de televiziune, cu sezonul 3, acest serial reușește să îi țină în suspans pe

telespectatori.

„Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D de trei ori pe săptămână, mai exact miercuri, joi și vineri, începând cu ora 20:00. Povestea impresionantă despre iubire, ură și orgolii continuă cu noi episoade fascinante și pline de emoție. 

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.