EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 dec 2022, 01:00

Bursucu se afla la carma matinalului "Dimineata cu noi" alaturi de mai tinerii lui colegi de echipa, Viviana Sposub si George Tanase.

Bursucu a povestit in stilu-i caracteristic despre cei doi tovarasi de prezentare pe care ii are la matinalul "Dimineata cu noi". Prezentatorul TV a recunoscut ca are cea mai mare experienta cand vine vorba de prezentare deoarece a invatat foarte multe lucruri de la Teo: "Teo este un profesionist desavarsit, Teo este un profesor de televiziune cum nu a avut aceasta tara. Nu ai cum sa nu inveti, o lasi mai moale si inveti cum se face un interviu, despre ce e vorba, cand trebuie sa vorbesti, cand trebuie sa taci.

Ea a avut blandetea asta cu mine si rabdarea. E greu cand pleci dintr-un loc caldut si iti era bine. Eu daca dadeam vreo gherla, era ea acolo si ma salva.

Citeste si: EXCLUSIV! Laura, dezvăluiri exclusive despre nașterea micuțului Zayn și cum se descurcă Sorin Pușcașu din postura de proaspăt tătic

Bursucu despre George Tanase si Viviana Sposub: "Asta e tanar, mai. E in putere, dar Viviana este copil."

Acum eu sunt ala care il pazeste pe George si in caz ca da vreo gherla sa il salvez. Or sa ma dea afara ca sunt prea batran, peste 10 ani el prezinta singur. Asta e tanar, mai. E in putere, dar Viviana este copil. La o repetitie, vorbeam cu un invitat. Si i-am zis ca eu mergeam la baieram. In primul rand, m-a intrebat ce e baieram.

Pe vremea mea, aveam sistem 5 plus 1, a spus el. Iar Viviana a mai spus ca pe vremea ei, mergea la club. Si mi-am zis, ooo, manca-ti-as gura ta, cu cine lucrez. Eu nu cred ca stie nici cum arata Ceausescu! Doar in poze, asa da, doar sa de acolo sa il stie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bursucu pus pe jar astăzi in platoul "Dimineața cu noi"! "M-am întristat! Am aflat că mi se rupe relația" Iata ce anume i s-a întâmplat de fapt carismaticului prezentator

Bursucu, pasionat de tot ce face in televiziune: "Fac ce imi place. Nu am din astea. Imi place sa muncesc. In Romania, oamenilor nu le place sa munceasca"

Bursucu a dezvaluit pentru canalul online wownews ca este extrem de norocos pentru faptul ca avut sansa sa i se propuna acest proiect, fiind un nou pas in cariera pentru el, mai ales ca a avut o perioada cand avea trei emisii pe post, asa ca nu l-ar deranja sa mai aiba parte si de alte emisiuni, glumeste Bursucu: "In atentia sefilor, sunt inca tanar, pot, ma acomodez repede.

Eu nu vreau caviar, eu mananc si pate de pui. Mie nu imi e greu cu aceste emisiuni. Fac ce imi place. Nu am din astea. Imi place sa muncesc. In Romania, oamenilor nu le place sa munceasca. Sunt foarte multi care vor sa stea in comfortul lui pe canapea. Nu poti avea niste pretentii," a dezvaluit Bursucu.