Raluca Turcan, duminică, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 mar 2022, 13:37

Raluca Turcan, duminică, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Raluca Turcan vine duminică, 20 martie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D!

Raluca Turcan, deputat PNL, activează de 22 de ani în politică românească, aceasta se află la cel de-al cincilea mandat de deputat în Parlamentul României. Debutul în politică l-a făcut în calitate de consilier al fostului Președinte PNL Theodor Stolojan, ulterior a fost exclusă din partid, astfel că a fondat, împreună cu alți politicieni cu viziuni de dreapta Patridul Liberal Democrat, care mai apoi a fost absorbit de Partidul Democrat, rezultând Partidul Democrat Liberal.

Raluca Turcan vine la "40 de întrebări cu Denise Rifai" 

Pe rând, a ocupat poziții de președinte, vicepreședinte interimar și chiar prim-vicepreședinte al noului PNL. A fost viceprim-ministru, în guvernele Ludovic Orban, iar apoi ministru al muncii în Guverul Cîțu. Deține o diplomă în Economie și un curs post universitar în domeniul securității și apărării naționale. În plan personal, Raluca Turcan este căsătorită și are un fiu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Vă simțiți în siguranță în România?”, Când se va prăbuși sistemul de pensii?”, “De ce PNL nu poate fi condus cu succes de o femeie?”, “Cine ar fi fost Raluca Turcan fără Theodor Stolojan?”, “S-a încercat racolarea dumneavostră în timpul studiilor la Moscova?”, “Cine v-a tras pe

linie moartă?”, “Ați regretat vreodată că ați renunțat la pian?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Ralucăi Turcan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cine este soțul Ralucai Turcan, fostul ministru al Muncii. Cu ce se ocupă Valeriu