Care este cel mai mare regret al Ralucăi Turcan? Lucrul care i-a marcat viața și care îi lipsește cel mai mult: ” În continuare este un refugiu”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2022, 06:55

Care este cel mai mare regret al Ralucăi Turcan pe care nu-l poate șterge cu buretele: ”Un loc de sensibilitate extremă, unde sufletul meu își găsește pansament”

Raluca Turcan este o femeie impunătoare într-o lume a bărbaților, cu o experiență de peste 20 de ani în politica românească. Deputata PNL are un mare regret și nu-l poate da uitării. Ce regretă cel mai mult Raluca Turcan?

Raluca Turcan este fostul ministru al Muncii, cu o experiență în politică de peste două decenii. A reușit să-și construiască o carieră uimitoare într-o lume a bărbaților. Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, deputatul PNL și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare regret pe care îl are în viață.

Care este cel mai mare regret al Ralucăi Turcan

Raluca Turcan este o femeie impunătoare, cu un palmares incontestabil, însă cu multe regrete la pachet. Liderul PNL a fost întrebată de Denise Rifai dacă regretă că a renunțat la pian, instrumentul care i-a definit copilăria. Fără rețineri, fostul ministru al Muncii în Guvernul Cîțu a recunoscut că toată viața a regretat și va regreta până la sfârșitul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Turcan a recunoscut că pianul este în continuare un loc de refugiu pentru ea și de fiecare dată plânge atunci când cântă.

Citeste si: Cine este soțul Ralucai Turcan, fostul ministru al Muncii. Cu ce se ocupă Valeriu

”Ati regretat vreodată că ați renunțat la pian?”

”Toată viața, de până acum și cel mai probabil și până la finalul ei.

De altfel, pianul reprezintă în continuare un refugiu și un loc de sensibilitate extremă, unde sufletul meu își găsește pansament. Trebuie să recunosc că în politică de foarte multe ori suntem răniți des și suntem răniți nemeritat.(n.r Cântați des la pian?) Nu atât de des pe cât mi-aș dori, dar da, cânt. Mi se întâmplă să cânt și să plâng, pentru că sunt momente de descărcare și îmi aduc aminte că în copilărie, parctic cele mai multe amintiri sunt legate ce studiul la pian, de sutele și miile de probleme la matematică și de sport, am făcut arte marțiale.
Mi se întâmpla să mă așez în fața pianului și se întâmpla să vină mama după opt ore de studiu să mă întrebe dacă nu vreau să mănânc, dacă vreau să ma joc, așa cum făceau alți copii...Mi-a plăcut mult pianul”,
a dezvăluit Raluca Turcan.

Citeste si: Raluca Turcan, duminică, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"