Behice din serialul "Mă numesc Zuleyha" a pozat în ipostaze incendiare, la 53 de ani! Cum a fost surprinsă celebra Esra Dermancıoğlu, lipsită de orice inhibiție!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2022, 18:13
video Foto(6)

Renumita Esra Dermancıoğlu se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale generației de aur a Turciei.

Cu peste două decenii de experiență în domeniul actoriei, în care a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru profesie Esra Dermancıoğlu face parte din generația de aur a actorilor de elită din Turcia.

În ciuda faptului că a jucat mai multe roluri negative de-a lungul carierei sale, Esra Dermancıoğlu a reușit să cucerească publicul cu aparițiile sale în seriale și filme de excepție, în care a jucat magistral.

Ajunsă la varsta de 53 de ani, celebra actrița pare mai nonfonformista că oricând și nu ezită să își surprindă fanii în mediul virtual cu tot felul de ipostaze incendiare. Iată cum și-a făcut apariția de curând, acoperită doar cu un cearșaf viu colorat.

Behice din serialul "Mă numesc Zuleyha" a pozat în ipostaze incendiare, la 53 de ani!

Esra Dermancıoğlu a devenit actriță cu drepturi depline în urmă cu peste două decenii și a început activitatea jucând pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul.

Iar în anul 2008 talentată actrița a fost cooptată în primul serial de televiziune, căruia i-a făcut față cu succes și astfel a făcut primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție care i-au adus mari satisfacțîi profesionale și au ajutat-o să urce în ierarhia celor mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citeste si: Behice din serialul "Ma numesc Zuleyha", un caracter puternic si o mama devotata si in viata reala! Iata cum arata familia indragitei actrite, Esra Dermancioglu!

Telespectatorii din România au urmărit-o pentru prima dată pe celebra actrița în anul 2012, în distribuția serialului Fatmagul, iar apoi în serialul Kosem, în care a jucat rolul cadanei Cennet și în anul 2020 această a revenit la Kanal D în producția Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului malefic Behice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de profesie, Esra Dermancıoğlu a încercat din răsputeri să își construiască o familie frumoasă alături de tatăl fiicei sale, însă după doar câțiva ani de relație, s-au despărțit. Urmărită parcă de ghinion, Esra Dermancıoğlu a fost nevoită să își crească singură fetiță, care între timp a devenit o femeie în toată firea. Refia Dermancıoğlu are 22 de ani și îi calcă pe urme mamei sale, dorindu-și cu ardoare să devină o actrița celebra.

Această are o relație specială cu mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă și sunt la fel de nonconformise fără să le pese de ceea ce spun cei din jur.

De curând, celebra Esra Dermancıoğlu a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare în ipostaze incendiare, aproape nud, acoperită doar cu un cearșaf, semn că încă are o stimă bună de sine și încă se simte tânăra, în ciuda vârstei de 53 de ani.

Citeste si: Cine este și câți ani are diabolica Behice din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum arată fiica celebrei actrițe Esra Dermancıoğlu