Breaking News. Accident aviatic de amploare în China. Un Boeing 737 care transporta 133 de persoane s-a izbit de munți

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 dec 2022, 01:50

Accident de mare amploare în China. Un avion Boeing 737 care transporta 133 de persoane s-a izbit de munți în cursul zilei de luni, 21 martie.

Televiziunea de stat chineză spune că avionul, care zbura de la Kunming la Guangzhou, s-a prăbușit deasupra Guangxi.

Accident aviatic de amploare în China. Un Boeing 737 care transporta 133 de persoane s-a izbit de munți

Zborul China Eastern Airlines avea 133 de pasageri la bord în momentul în care s-a produs incidentul. Nu se știe câte victime sunt, dar se spune că salvarea este în drum spre regiunea muntoasă, potrivit mirror.co.uk. 

Departamentul de management al urgențelor din Guangxi a declarat că: ” Un avion de pasageri Boeing 737 care transporta 133 de persoane de la China Eastern Airlines s-a prăbușit în județul Teng, Wuzhou, Guangxi și a provocat un incendiu în munți.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accidentele aviatice de această natură nu sunt străine pentru România, în 2014, Aeronava Britten Norman Islander BN 2A-27 s-a prăbușit în Munții Apuseni, la baordul aeronavei se aflau pilotul Adrian Iovan, studenta la medicină Aura Ion, care nu au supraviețuit, precum și copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, care au scăpat cu câteva răni.

Echipa medicala din avion mergea de la București la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Femeia care urma sa primeasca ficatul de la donatorul din Oradea a decedat ulterior. 

Citeste si: Alertă cu bombă la bordul unei aeronave cu pasageri civili, care zbura deasupra României!