EXCLUSIV! Adevărul despre disputa dintre Emily Burghelea și Iuliana Doroftei! După câțiva ani, frumoasa vedeta a recunoscut ce s-a întâmplat intre ele și de ce i-a dat block

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 mar 2022, 10:28

De ce nu isi mai vorbesc de fapt Iuliana si Emily Burghelea

Sursa: Instagram

Emily Burghelea a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat intre ea si fosta ei prietena, Iuliana Doroftei in urma cu cativa ani.

Erau doua copile venite de pe banicile liceului in momentul cand au acceptat sa participe impreuna la show-ul "Bravo, ai stil!", moment in care s-au si facut remarcate datorita abilitatilor stilistice. Au avut in cadrul show-ului de stil cateva dispute, insa s-au aplanat repede, dar tensiunile dintre ele si-au spus cuvantul spre sfarsitul competitiei de stil. Chiar daca aparent s-au impacat, separarea dintre cele doua a fost inevitabila. Anii au trecut, iar Emily s-a facut remarcata in lumea showbiz-ului autohton, este fericita mamica a unei fetite superbe, Amedea si sotia unui om de succes din domeniul IT pe cand Iuliana Doroftei

a ales sa paraseasca Romania si sa se stabileasca la Londra unde studiaza si onoreaza contracte de modeling.

 

Citeste si: Surpriza de proporții! Una din fostele concurente Bravo, ai stil! însărcinată pentru a doua oară. Prima ecografie cu bebelușul: "Cu greu am putut ține secretul!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Detaliul din Casa Iubirii care va pune în dificultate concurenții veniți să își întâlnească sufletul pereche. Ce dezvăluiri a facut Andreea Mantea

Emily Burghelea, adevarul din spatele conflictului cu Iuliana Doroftei. De ce vedeta i-a dat block

Cele doua au rupt definitiv legatura si chiar daca Emily a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro ca "eu si Iuliana avem multe amintiri frumoase impreuna insa relatia noastra de prietenie a ramas doar o amintire! Oamenii vin si pleaca, unii raman altii nu.

Este cursul natural al vietii, nu il putem schimba nici daca am vrea!". Insa, tot frumoasa Emily a acceptat provocarea sa dezvaluie cum au stat lucrurile de fapt intre ele dupa terminarea "Bravo, ai stil!" 

„Am fost prietene de când eram micuțe, de la 14-15 ani. Nu am fost invidioasă absolut deloc. M-am bucurat pentru ea. Oricum am pierdut la puțină diferență. Eu voiam să împart cecul dacă aș fi câștigat.

Ne-am separat pe parcurs, pentru că ne-am certat. Era o presiune extraordinar de mare. Dacă am fi intrat acum, am fi jucat altfel cărțile”,  a spus Emily în emisiunea „Detectorul de minciuni”

Citeste si: EXCLUSIV! De ce s-au mutat, de fapt, Emily Burghelea și soțul ei din vila de lux într-un apartament mult mai mic: "Nu oricine ar face asta!"

Emily Burghelea: "Au început niște conflicte destul de urâte"

Eu i-am dat block. Noi eram certate atunci. Ne-am împăcat pe parcurs, pentru că am participat și la All Stars. Eu am cedat și am vrut să ies la a doua participare. Am ieșit. Ea a ajuns până în finală. Ne-am reîmpăcat, dar apoi iar au intervenit niște chestii. O am la block.

Nu ne mai urmărim din păcate. Eu i-am dat block. Eu sunt aia pasională.  Au început niște conflicte destul de urâte. Ne-am întâlnit la un moment dat la Neversea, acum vreo 2-3 ani, am vorbit, ne-am distrat. Apoi, am vrut să îi scriu pe Whatsapp, dar ea mă avea la block”,  a adăugat vedeta.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.