Hande Soral a dezvăluit numele bebelușului pe care îl va aduce pe lume. Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha a dat vestea cea mare pe instagram

Editor Web: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 dec 2022, 03:50

Hande Soral, actrița care o interpretează pe Umit în serialul „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: instagram Hande Soral

Hande Soral, actrița care o interpretează pe Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, urmează să devină mamă, iar acum a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru bebelușul ei.

Hande Soral și-a ținut multă vreme sarcina departe de ochii curioșilor, astfel că în ultimele săptămâni a început să posteze fotografii cu burtica de gravidă pe contul personal de instagram. La scurt timp după ce a dezvăluit sexul bebelușului, acum, Ümit din serialul turcesc Mă numesc Zuleyha a făcut o nouă mărturisire emoționantă, actrița anunțând numele bebelușului.

Ce nume a ales Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha pentru bebelușul ei? Hande Soral, mesaj emoționant

Hande Soral așteaptă cu nerăbdare să devină mamă, astfel că se pregătește pentru a întâmpina așa cum se cuvine venirea pe lume a bebelușului ei. Actrița care o interpretează pe Ümit în serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D, a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin intermediul căruia a dezvăluit ce nume a ales pentru bebelușul ei.

Îmbrăcată într-o rochiță mulată și care i-a evidențiat burtica de gravidă, Hande Soral a făcut dezvăluirea alături de soțul ei, İsmail Demirci.

Cei doi au anunțat că băiețelul pe care îl vor avea împreună va primi numele Ali Demirci.

„Vine Ali Demirci”, este mesajul afișat pe plăcuța cu care cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în mână.

Hande Soral și soțul ei, İsmail Demirci, sunt nerăbdători să își strângă în brațe bebelușul, astfel că cei doi numără zilele până în momentul în care micuțul va veni pe lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorind să se bucure alături de apropiații ei de perioada specială pe care o traversează, actrița Hande Soral, cea care o interpretează pe Ümit în serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, a preferat să fie ceva mai discretă, însă nu și-a neglijat fanii de pe instagram, aceștia dorind

să fie la curent cu evoluția sarcinii.

Chiar dacă sarcina este destul de avansată, Hande Soral este în continuare foarte activă, astfel că la începutul lunii martie a fost plecată, alături de soțul ei, într-o mică vacanță la Monaco. 

Citeste si: Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!

Ce vârstă are Hande Soral și când a devenit cunoscută? 

Hande Soral are 35 de ani, o carieră de succes și o familie fericită. Deși a studiat psihologia, aceasta a ajuns să devină una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia. Și-a început cariera în 2008, atunci când a apărut într-un serial de comedie. Ulterior, Hande Soral a acceptat și alte roluri, printre care și cel a lui Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha. 

Fanii serialelor turcești din România o cunosc pe Hande Soral din serialul Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. 

Citeste si: Behice din serialul "Mă numesc Zuleyha" a pozat în ipostaze incendiare, la 53 de ani! Cum a fost surprinsă celebra Esra Dermancıoğlu, lipsită de orice inhibiție!