Horoscop cu Viviana Sposub: "Veștile sunt bune" Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte! Care sunt cei mai norocoși nativi astăzi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2022, 13:09

Viviana Sposub aduce în fiecare zi, în emisiunea Dimineață cu noi, principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii Horoscop.

Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și Patrizia Paglieri au început o nouă săptămâna în forță la Dimineață cu noi, difuzată în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8:00 și 10:00, la Kanal D. Cei patru matinali aduc în fiecare dimineață în atenția telespectatorilor cele mai inedite informațîi în cadrul rubricii în care fac revista presei, reportaje cu vedete, invitați de seama în platou, muzică de calitate, multă distracție, trasmitand o energie pozitivă și o atmosfera fresh.

Dacă Patrizia vine cu cele mai delicioase rețete, Viviana aduce informartii utile despre starea vremii, în cadrul rubricii Meteo, dar și cele mai proaspete previziuni pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii Horoscop.

Horoscop cu Viviana Sposub. Previziunile pentru fiecare zodie în parte! Care sunt cei mai norocoși nativi astăzi!

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineață cu noi, la rubrica Horoscop, Viviana Sposub a anunțat cele mai noi previziuni pentru toate zodiile, menționându-i lui Bursucu faptul că astăzi veștile sunt foarte bune pentru aproape toți nativii zodiacului.

Iată cele mai inedite previziiuni astrale pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec este o zi minunată pentru studii și examene. Aceștia sunt că niște bureți care absorb informațiile. Zona socială este și ea bine, așa că profitați și ieșiți cu prietenii.

Taur

Pentru nativii zodiei Taur este o zi minunată pentru parteneriate și colaborări ce implică resurse comune.

Relațiile cu băncile și instituțiile financiare sunt și ele favorabile, însă nu este o zi bună pentru a va face planuri de viitor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Pentru nativii Gemeni se anunță tensiuni în zona relației de cuplu sau a parteneriatelor de afaceri. Sunt trecătoare așa că nu le dați prea multă importantă. Păstrați-va optimismul și tensiunile se vor soluționa mai repede decât va așteptați!

Rac

Petru Răci, treburile de rutină de la locul de muncă sunt astăzi în prim plan și par mai urgențe că oricând.

Însă nu e nicio problema pentru că planetele va susțin cu forță de muncă și optimism să puteți munci cu drag și spor!

Leu

Pentru nativii zodiei Leu este o zi minunată din punct de vedere sentimental pe lângă acest lucru, astăzi aceștia sunt în armonie și echilibru interior. Profitați de această infuzie de energie!

Fecioară

Pentru netivii născuți în zodia Fecioara este o zi perfectă pentru a se bucură de liniștea propriului cămin și de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Acordați prioritate și timp familiei!

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub despre George Burcea: "Mă ocup întotdeauna de dezastrul din urma lui"

Balanță

Nativii zodiei Balanță îi așteaptă astăzi o zi aglomerată! Sunt prinși în diverse treburi mărunte care le ocupă timp! Este posibil că aceștia să aibă parte și de drumuri scurte!

Scorpion

Pentru Scorpioni este o zi perfectă pe plan financiar! Este bine că aceștia să fie deschiși la orice oportunitate sau propunere de colaborare care ar putea să le rotunjească veniturile.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se pot simți astăzi nedreptățiți, însă sfatul pentru ei este să nu se lase călcați deloc în picioare, ci dimpotrivă să își susțină punctul de vedere, dacă știu că au dreptate și să îi pună la punct pe cei care îi nedreptățesc.

Capricorn

Este o zi în care nativii Capricorni simt nevoia să stea mai retrași! Ar fi bine să se ocupe de sufletul lor! Casă, familia, propria persoană sunt prioritare astăzi!

Vărsător

Este o zi perfectă pe plan social! Pe lângă acest lucru, nativii zodiei Vărsător au o doză de optimism care poate fi molipsitor.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 23 martie 2022. Sfatul zilei: nu crede chiar tot ceea ce ți se spune astăzi. Racii au o zi dificilă la job

Pești

Carieră este pe prim plan astăzi pentru nativii Pești. Aceștia au energie și nimic nu pare să îi oprească să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus.