Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o tragedie cumplită! Celebrul Kerem Alisik a pierdut cea mai importantă femeie din viața sa, iar Turcia a pierdut una dintre cele mai mari actrițe!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 16:25
video Foto(4)

Momente cumplite pentru celebrul actor Kerem Alisik! În urmă cu opt ani actorul a pierdut cea mai importantă femeie din viața sa.

Kerem Alisik provine dintr-o familie de mari actori și a dus mai departe cu mândrie profesia, deoarece și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, pe care a reușit ulterior să o cultive cu ajutorul părinților săi, care au văzut în el un mare potențial. Deși și-ar fi dorit să îi aibă încă alături de părințîi săi, Kerem Alisik i-a pierdut treptat, însă au plecat împliniți și mândri de realizările fiului lor pe plan profesional și personal.

Citeste si: Laura, avertisment dur dat iubitului ei, Sorin Pușcașu după ce a născut: "Eu nu semnez actul ăsta!"

Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o tragedie cumplită, în urmă cu opt ani

Kerem Alisik a venit pe lume în anul 1960, în Istanbul, într-o familie de actori celebri. Părințîi săi, Sadri Alışık și Çolpan İlhan sunt considerați două figuri de legendă ale cinematografiei din Turcia, ale căror renume dăinuie încă în memoria publicului.

Kerem Alisik a moștenit talentul actoricesc de la părinții săi și încă din copilărie și-a dorit să devină un actor la fel de celebru și de apreciat precum părinții săi. Astfel la vârstă majoratului acesta a decis să studieze Facultatea de Teatru și film în cadrul Universității din Istanbul, devenind un actor cu drepturi depline.

Citeste si: Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mândru de fiul lui Sadri, care duce tradiția familiei mai departe! Iată cum arată cele trei generații Alışık!

În anul 1995 a început să joace pe scenă Teatrul de Stat din Istanbul, în diverse piese, care treptat i-au adus mari succese. Iar în anul 2000, Kerem a fost cooptat în primul lui proiect de cinema și în paralel a continuat să predea Artă Dramatică în cadrul Centrului Cultural "Sadri Alisik", înființat de tatăl lui, Sadri Alisik, un actor adulat de publicul din Turcia. Treptat, Kerem Alisik a început să culeagă laurii și să urce rapid în ierarhia celor mai talentați și apreciați actori ai generației lui.

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe îndrăgitul actor în anul 2017 în serialul Dragoste infinită, iar ulterior acesta a revenit la Kanal D în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul lui Fekeli.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kerem Alisik le-a purtat un respect enorm părinților lui, celebrii actori Sadri Alışık și Çolpan İlhan, pe care i-a considerat dincolo de părinți și cei mai de seama mentori în carieră să, dar și cei mai buni prieteni. Deși îi vedea nemuritori, Kerem Alisik l-a pierdut mai întâi pe tatăl lui, Sadri Alışık, care a decedat în anul 1995, când a suferit cumplit, însă atunci a trebuit să își readune forțele pentru a o sprijini și consola pe mama sa.

În anul 2014, Kerem a suferit poate cea mai mare pierdere, când mama să s-a prăpădit. Çolpan İlhan a decedat la vârstă de 78 de ani și i-a pricinuit mare tristețe fiului ei, care a fost dărâmat de durere și a reușit cu greu să își revină din ghearele suferinței cumplite. Însă Kerem l-a avut alături pe fiul lui Sadri, care îi poartă numele bunicului și care și el, la rândul lui a decis să urmeze tot profesia de actor.

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha" a recunoscut! Este singur sau nu? Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebrul Kerem Alisik!