Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 85, subtitrat în limba română VIDEO. Behice nu mai are scăpare!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 dec 2022, 08:20

Behice din "Mă numesc Zuleyha"

Sursa: Kanal D

Episodul 85 din „Mă numesc Zuleyha”, difuzat astăzi, se anunță dramatic. Îl poți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Behice ajunge astăzi la capăt de drum. Tot răul pe care l-a făcut până acum se întoarce împotriva ei.

Ali Rahmet o caută pe Behice, după ce a aflat că ea a ucis-o pe fosta lui iubită, Hunkar Yaman. Ali vrea să se răzbune, suprimând-o fizic pe Behice, autoarea crimei lui Hunkar.

Ali Rahmet și Zuleyha o vor prinde pe Behice, care va ajunge încolțită.

Urmează un adevărat dezastru, dar ce se va întâmpla aflați doar urmărind „Mă numesc Zuleyha” diseară, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă alegeți să urmăriți serialul online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html, astăzi, de la ora 20:00, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Citeste si: Behice din serialul "Mă numesc Zuleyha" a pozat în ipostaze incendiare, la 53 de ani! Cum a fost surprinsă celebra Esra Dermancıoğlu, lipsită de orice inhibiție!

"Mă numesc Zuleyha", la cel de al treilea sezon la Kanal D

Kanal D a început să difuzeze din 2 februarie 2022 sezonul cu numărul 3 din îndrăgitul serial “Mă numesc Züleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova).

Serialul e transmis de Kanal D de miercuri până vineri, de la 20:00.

Continuă, astfel, istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor ’70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Distribuția serialului este una excepțională, fiind compusă, printre alții, de către actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” îi revedem pe eroii preferați, Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) și Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc și de prejudecățile vremii.

Îi regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este închisă pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz, continuă,

atât cât poate, să îi poarte acesteia de grijă, astfel încât tânăra femeie să treacă peste acest context nefericit cât mai ușor cu putință. 

Totodată, Mujgan, soția lui Yilmaz, nu renunță la obsesia ei pentru Züleyha. Mujgan, care se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, este decisă să scape definitiv de aceasta, convinsă fiind că între Yilmaz și fosta iubită încă există sentimente puternice. Hunkar (Vahide Percin), mama lui Demir, intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa.

Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Citeste si: Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o tragedie cumplită! Celebrul Kerem Alisik a pierdut cea mai importantă femeie din viața sa, iar Turcia a pierdut una dintre cele mai mari actrițe!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.