Neslihan Atagül, actrița care a dat viață eroinei Nare din serialul Fiica ambasadorului, detalii despre orientarea sa sexuală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2022, 19:17

Neslihan Atagul, o actrita completa

Sursa: Instagram Neslihan Atagul

Frumoasa actriță neslihan Atagul a fost mereu o femeie discretă când a venit vorba despre viața sa personală.

Neslihan Atagul a făcut furori în serialul Fiica ambasadorului în rolul eroinei Nare, însă la jumătatea filmărilor celebra actrița a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme de sănătate destul de grave. Însă de curând, frumoasa și talentata actriță și-a anunțat fanii că urmează să revină pe platourile de filmare după o pauză de un an, timp în care s-a dedicat stării sale de sănătate.

Neslihan Atagül, actrița care a dat viață eroinei Nare din serialul Fiica ambasadorului, detalii inedite despre orientarea sa sexuală

Neslihan Atagul s-a născut în anul 1992, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mare, Ilkay. Peste ani Neslihan a decis să își urmeze marele vis de a deveni o actrița celebra și atunci s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio.

Citeste si: Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

În anul 2006, Neslihan a fost cooptată să joace în primul ei proiect filmul İlk Aşk și în același an a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, Yaprak Dökümü, care i-au adus și primii pași către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat apoi alte câteva roluri importante în seriale de excepție, care de asemenea i-au adus mare succes, devenind din ce în ce mai cunoscută și mai adulată de publicul larg.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Neslihan a fost cooptată in anul 2013, să joace în serialul Un destin la răscruce în rolul principal, alături de Kadir Dogulu, actorul care i-a devenit ultrior și partener de viață. Astfel, povestea lor de iubire din serial s-a transpus și în viață reală și în anul 2016 s-au căsătorit, devenind astfel unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori în Turcia.

Deși a fost mereu în lumina reflectoarelor Neslihan Atagul a încercat pe cât posibil să fie discretă când a venit vorba despre viață să personală. Celebra actrița și-a păstrat mereu verticalitatea și seriozitatea și nu s-a abătut deloc de la drumul ei. Această s-a declarat mereu o familista convinsă, astfel nu a existat niciodată vreun dubiu că ar avea și altfel de orientare sexuală decât cea heterosexuală, dovadă fiind și faptul că este o soție tandră și iubitoare în continuare și își dorește cu ardoare să devină mămică.

Doar că destinul nu i-a îndeplinit și acest mare vis de a avea un copil împreună cu soțul ei, Kadir Dogulu până acum. Însă celebra actrița a trecut în ultimul an printr-o serie de tratamente speciale și speră că în viitorul apropiat să reușească să își îndeplinească și această mare dorința.

Citeste si: Nuntă mare în Istanbul! Una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia s-a căsătorit! Iată cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.