Superba Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mai 2022, 11:48
hilal altinbilek Foto(4)

Hilal Altinbilek, una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia

Sursa: Instagram Hilal Altinbilek

Actrița Hilal Altinbilek, care da viață personajului principal feminin din serialul Mă numesc Zuleyha, a fost surprinsă alături de un bărbat misterios.

Frumoasa actriță Hilal Altinbilek a fascinat publicul cu rolul magistral interpretat în serialul Mă numesc Zuleyha, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale aparte. Deși are doar 31 de ani, Hilal a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia. În cei peste zece ani de experiență în actorie, Hilal a demonstrat pe lângă un talent uriaș și o pasiune imensă pentru profesie și o atitudine cameleonică.

Citeste si: Laura, avertisment dur dat iubitului ei, Sorin Pușcașu după ce a născut: "Eu nu semnez actul ăsta!"

Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios

Publicul din România a cunoscut-o pe Hilal Altinbilek încă din anul 2015, pe vremea când a jucat în serialul Karagul, iar apoi această a apărut la Kanal D, în anul 2019, în producția Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață eroinei Zuleyha, o tânăra greu încercată de destin.

În anul 2018, superba Hilal Altinbilek a fost cooptată să joace pentru prima dată în distribuția unui film artistic, intitulat Cocuklar Sana Emanet, alături de renumitul actor Engin Akyürek, un rol de excepție care de asemenea i-a adus mare succes în carieră și un plus de notorietate.

Citeste si: Cât de tânără și frumoasă este mama celebrei Hilal Altinbilek! Actrița din serialul Mă numesc Zuleyha și mama ei seamănă uluitor de mult!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Hilal Altinbilek este o femeie extrem de discretă, căreia nu-i place să afișeze frânturi din culisele vieții sale private, ci adoră să iasă în atenția publicului doar cu realizările sale profesionale. Însă presă din Turcia a mai surprins-o pe frumoasă actrița de-a lungul timpului în compania unor bărbați, fie colegi de breaslă, fie prieteni buni. În prezent, actrița trăiește o poveste de iubire alături de celebrul scriitor turc Metin Hara, în vârstă de 39 de ani.

Cei doi nu și-au dorit să facă publică relația lor atât de curând însă jurnaliștii i-au surprins în timp ce își plimbau câinele și n-au mai reușit să se sustragă.

De curând, Hilal Altinbilek a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedită, în care apare alături de un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Inițial fanii ei au crezut că ar putea există ceva mai mult decât o simplă prietenie între ei, însă în dreptul imaginii, celebra actrița a menționat că bărbatul de lângă ea este nimeni altul decât managerul ei,

renumitul Murat Saraçoğlu, alături de care lucrează de mai bine de zece ani.

"Dragul meu director Murat Saraçoğlu, cu care lucrez de 10 ani", a scris Hilal Altinbilek în dreptul imaginii, postată pe Instagram.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!