Ce a făcut mama Geta de ziua ei! Ce surpriza i-au pregătit toți copiii ei. Dezvăluiri exclusive

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 dec 2022, 03:35

Mama Geta este una din cele mai iubite femei din mediul online, iar de ziua ei, toti cei patru copii au fost alaturi de ea.

Mama Geta a povestit de multe ori faptul ca nu a avut deloc o viata usoara, insa a reusit sa faca fata intr-un mod uimitor si sa dea si un exemplu celor din jur. Si-a crescut copiii mai mult singura, acum si-a vazut visul cu ochii de a avea si doi nepoti si toate acestea in ciuda unor greutati care pe multe femei le-ar fi doborat. 

Citeste si: EXCLUSIV! Mama Geta, cerință neobișnuită pentru Culiță Sterp de fiecare dată când merge într-o tară străină. Ce vrea femeia să îi aducă cu tot dinadinsul

Mama Geta, sarbatorita in cadru restrans de copiii ei

Nu de putine ori, mama Geta a povestit multe intamplari din viata ei nesfiindu-se sa vorbeasca pe sleau despre problemele din casnicia cu barbatul care i-a fost alaturi pentru o scurta perioada de timp alegand alt drum in viata, despre dificultatile de a-si creste copiii singura. Insa, in ciuda a tuturor acestor lucruri, mama Geta s-a adaptat vremurilor si mai mult, face fata cu brio epocii moderne care i-a pus la dispozitie retelele de socializare prin care discuta liber cu admiratorii sai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta a fost mereu atrasa de tehnologie si tot ce este modern. Petrece timp pe Instagram si Tik Tok, face vlog-uri pe Youtube si mai mult, stapaneste si arta condusului incercand aproape orice tip de masina.

Si pentru ca in urma cu o zi a fost ziua ei, totii copiii sai i-au pus la cale o surpriza. Au felicitat-o, i-au cumparat imense buchete de flori si i-au facut multe urari pe retelele de socializare. Cu toate acestea, mama Geta a preferat ca ziua ei sa se desfasoare in liniste fara prea multa valva.

Mama Geta participa la un videoclip alaturi de toata familia chiar de ziua ei

Citeste si: EXCLUSIV! S-a spus de nenumărate ori că Jador și familia lui Culiță nu se înțeleg deloc, însă cântărețul a făcut un gest care a lăsat-o pe mama Geta fără grai

Si totusi toata familia a fost alaturi de ea intr-un cadru restrans sarbatorind-o cum altfel decat printr-un videoclip: "Pe 10 mai mama Geta va fi prezenta in Bucuresti la meciul lui Iancu cu Neveu.

Mama Geta nu a vrut sa spuna mai multe despre ce va face de ziua ei preferand discretia", a fost declaratia prezentatorului de pe canalul online wownews. Insa, de ziua ei, mama Geta a fost surprinsa de Iancu Sterp, fiul ei cel mic in timp ce facea un filmulet pe TikTok. Imbracata intr-o superba ie cu motive traditionala, mama Geta mergea impreuna cu copiii la filmarea celul mai nou videoclip.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.