Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 87, subtitrat în limba română VIDEO. Demir nu poate trăi fără Zuleyha!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 dec 2022, 10:50

Demir din "Mă numesc Zuleyha"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 87 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Umit realizează că nu va putea să îl cucerească definitiv pe Demir atunci când descoperă că bărbatul o iubește încă pe Zuleyha.

Aflat în Antalya, într-o escapadă cu Umit, Demir află că Zuleyha a dispărut, iar acest lucru îl devastează. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha”, pe Kanal D

El decide să se întoarcă urgent în Cucurova și să înceapă căutările pentru a o găsi pe Zuleyha.

Vestea aceasta îl face pe Demir să se gândească serios la sentimentele lui și el realizează că o iubește în continuare pe soția sa. Chiar dacă e atras de Umit, care e fermecătoare, Demir nu-și mai vede acum viața decât lângă Zuleyha, iar Umit constată și ea cu amărăciune acest lucru.

Demir și Umit află că Mujgan știe de relația dintre ei și nu știu cum să reacționeze în public puși în fața acestei descoperiri.

Mai întâi Umit neagă în fața lui Mujgan că ar fi cu Demir, dar, în cele din urmă, va recunoaște și o va întreba pe Mujgan cât mai multe despre căsnicia lui Demir și Zuleyha.

Ce se mai întâmplă în  episodul 87 din "Mă numesc Zuleyha"  aflați doar urmărindu-l LIVE, la postul nostru TV, Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea "Mă numesc Zuleyha" online trebuie doar să accesați adresa de Live Stream a site- ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

"Mă numesc Zuleyha" este difuzat la Kanal D și pe kanald.ro în zilele de miercuri, joi și vineri de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 86, subtitrat în limba română VIDEO. Demir nu poate trăi fără Zuleyha!

„Mă numesc Zuleyha”, al treilea sezon la Kanal D

Îndrăgitul serial turcesc  „Mă numesc Zuleyha”  se află la cel de al treilea sezon în care este difuzat la Kanal D.

Al treilea sezon al serialului i-a adus, la început, în prim-plan pe eroii Yilmaz Akkaya și Zuleyha, doi tineri care s-au îndrăgostit anterior și care s-au iubit dincolo de limitele impuse de societatea

în care trăiesc.

Totul s-a schimbat pentru Zuleyha în momentul în care a rămas fără bărbatul pe care îl iubea, Yilmaz, care a decedat.

Zuleyha (interpretată de Hilal Altınbilek) a trebuit să învețe în acest al treilea sezon al îndrăgitei producții să trăiască fără Yilmaz.

Ce se va mai întâmpla după dispariția frumoasei Zuleyha aflați doar urmărind producția de la Kanal D!

Citeste si: Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.