Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă! Ce distincție a primit celebrul actor Uğur Güneş!

Autor: Daniela Iliuta

Ugur Gunes, un actor complet

Sursa: Instagram Ugur Gunes

Îndrăgitul actor Uğur Güneş, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, a fost premiat cu o nouă distincție importantă în cadrul unei Gale de amploare în Dubai.

Tânărul Uğur Güneş are doar 34 de ani și o experiență de circa zece ani pe platourile de filmare, însă cu toatea acestea este considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. După rolul magistral jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, celebrul Ugur Gunes a fost cooptat într-un alt proiect important, un serial de epoca, Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a avut-o drept partenera pe superbă actrița Esra Bilgiç.

De curând, chipesul actor a participat la o renumită Gala de premiere desfășurată în Dubai, acolo unde a primit și o distincție importantă.

Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Ugur Gunes odată cu difuzarea serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Yilmaz, un tânăr greu încercat de soartă, care a luptat neîncetat până la ultima suflare pentru iubirea lui.

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Ugur Gunes a fost cooptat să joace într-un alt proiect de amploare, un serial de epoca, intitulat Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care de asemenea a interpretat rolul principal, alături de frumoasă Esra Bilgic. Filmările au început anul trecut și s-au încheiat undeva la începutul acestui an.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!

De curând, Ugur Gunes și-a surprins din nou fanii cu o apariție uluitoare. Tânărul actor a participat la Gala Premiilor Murex D’or, ce s-a desfășurat în Dubai, după ce ani la rând s-a ținut în Beirut. Tânărul actor și-a adjudecat Premiul internațional pentru cel mai bun actor al anului. Potrivit viatacuaromadecafea.com, alți actori renumiți din Turcia, care au fost premiați la această Gala în anii anteriori sunt: Beren Saat, Murat Yıldırım, Songül Öden, Demet Özdemir şi Can Yaman.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ugur Gunes și-a făcut apariția in cadrul Galei îmbrăcat la patru ace, cu un costum elegant negru, la care a adăugat o cămașă albă și un papion negru.

Însă ceea ce a uluit și mai mult fanii în mediul virtual a fost faptul că celebrul actor a publicat și o imagine în care apare alături de o femeie superbă ce poartă o rochie extrem de sexy. În dreptul fotografiei, Ugur Gunes a menționat faptul că este o reală plăcere să o aibă alături pe Goksen Sel, un celebru agent internațional de celebrități și talente și consultant de investiții în Turcia.

"A fost o plăcere să fiu alături de ține, Goksen Sel", a scris actorul pe contul lui de Instagram. 

Citeste si: Fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la bustul gol! Iată unde a fost surprins celebrul actor Uğur Güneş!