In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar pierde cel mai bun prieten

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 mar 2022, 10:21
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(5)

Sancar sufera cumplit la gandul ca isi va pierde cel mai bun prieten

Sursa: Captură KANAL D

Gediz sufera un accident teribil si ajunge pe patul de spital! Tanarul se zbate intre viata si moarte!

Intamplari emotionante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din fascinantul serial “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Ce se intampla astazi in serialul “Fiica ambasadorului”: Sancar pierde cel mai bun prieten 

Nare este in continuare disparuta. Nimeni nu stie unde ar fi plecat fiica ambasadorului, insa toata lumea ii cunoaste drama care a dus la disparitia ei.

Melek sufera cel mai mult pentru ca nu stie ce s-a intamplat cu mama ei, insa tatal ei o incurajeaza ca totul va fi bine. Gediz vrea sa plece in cautarea proaspetei lui sotii, insa mama lui se opune acestui demers.

Intamplarea face ca Gediz sa afle locul in care se ascunde Nare. Desi stie ca Nare nu il iubeste, Gediz inca este indragostit de frumoasa fata.

Fara sa spuna nimanui, tanarul pleaca in cautarea sotiei sale. O intamplare teribila face ca Gediz sa ajunga de urgenta, la spital. Familia, dar si apropiatii sunt devastat. Sancar isi pierde cel mai bun prieten…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din seriaslul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cum arată părinții lui Gediz din serialul Fiica ambasadorului! Iată de la care dintre ei a moștenit celebrul Uraz Kaygılaroğlu mai multe trăsături fizice!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.