Dovada că Vladimir Putin a crezut că războiul în Ucraina se termină în câteva zile! Ce au găsit ucrainenii în primele convoaie rusești! Volodimir Zelenski a făcut anunțul

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 dec 2022, 02:30

Vladimir Putin

Sursa: PixaBay

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, credea că va încheia războiul în Ucraina în câteva zile.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat că ucrainenii au găsit în primele convoaie rusești uniforme de paradă ale soldaților ruși. Aceasta înseamnă că Putin a crezut că războiul în Ucraina se va încheia în doar câteva zile.

„Cred că (n.r.: lui Putin) i s-a spus că noi (n.r.: ucrainenii) îi așteptăm cu flori și zâmbete, că situația este foarte proastă, că actualul președinte (n.r.: Zelenski) și partidul nu sunt susținuți.

Eu cred asta în proporție de 99,9%”, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Ar fi amuzant, dacă nu ar fi atât de tragic. O defilare a tancurilor pe Maidan (n.r.: piața centrală din Kiev, unde au avut loc protestele în urma cărora a fost dat jos Ianukovici), în a treia sau a patra zi de război!”, a adăugat Zelenski.

Citeste si: Viorel Cataramă, declarații exclusive despre poziția României în contextul războiului din Ucraina: "Daca nu am avea datorii, am putea discuta de pe alte coordonate"

Zelenski a afirmat că pagubele produse de invazia rusă în Ucraina sunt mai mari decât a produs armata rusă în războaiele din Cecenia. "Nu mai există case. Nu mai există străzi. Nici măcar nu le putem arăta aceste imagini ucrainenilor, atât sunt atât de îngrozitoare.

Invazia Rusiei a fost brutală dincolo de orice imaginație", a spus președintele ucrainean într-o videoconferință.

Citeste si: Vladimir Putin a primit încă o palmă! Serviciile ucrainene spun că s-ar pregăti la Kremlin eliminarea președintelui Rusiei din poziția de lider

Zelenski susține că Rusia refuză să își ridice soldații morți

Volodimir Zelenski a transmis că Moscova a refuzat să își ridice soldații morți, subliniind că aceștia erau niște copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Le-am cerut rușilor să vină să își ridice soldații morți. Nu o fac. Chiar și câinii și pisicile moarte sunt tratate mai bine.

Îi urăsc pentru că ne-au invadat, dar trebuie să fii totuși om. Ce cred părinții lor? Este înfricoșător, pentru că dacă așa îi tratează pe ai lor, cum îi vor trata pe ceilalți?”, a spus Zelenski.

Legat de ce s-a întâmplat pe Insula Șerpilor, Zelenski a spus că unii soldați ucraineni au murit acolo, iar alții au fost luați ostatici.

Despre Putin  Zelenski a afirmat că nu este un strateg.

„Asta ar însemna să planifice cu cinci președinții înainte. Putin a încercat să obțină prin forță ceea ce nu se poate obține. O eroare gravă. Dumnezeu să-l ierte”, a transmis Zelenski.

Totodată, președintele ucrainean s-a arătat dezamăgit de faptul că un număr mare de ruși susține acest război.

„(n.r.: Sunt) profund dezamăgit de numărul mare de ruși care susțin (n.r.: războiul), din diferite motive. Nu vreau să spun că totul este o spălare de creier sau propagandă. Pe de o parte, da, dar, să fim sinceri, este și o justificare...Nu poți să nu observi un război care durează de atâția ani. Nu e vorba de o singură zi, cum s-a întâmplat la 11 septembrie 2001 sau la atentatele de la blocurile de apartamente din Moscova. Nu este un singur atac. Sunt 8 ani, la naiba! Aș fi făcut cercetări pentru a vedea ce se întâmplă... Dar dacă nu vreau, e mai ușor să susțin actualul regim. Cred că acesta este cel mai rău lucru care s-ar fi putut întâmpla, în care dezamăgirea s-a transformat în ură între națiuni”, a subliniat președintele ucrainean.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 33 de război. Rușii s-ar retrage din zona Kiev. O nouă rundă de negocieri la Istanbul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.