Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David, la Dimineața cu noi, 29 martie 2022

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2022, 15:52

Viviana a adus astazi, 29 martie cele mai noi previziuni astrale 

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi la Dimineața cu noi, 29 martie 2022, Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni astrale. Iată ce zodii vor fi astăzi favorizate de astre!

Ziua a început cu multă energie pozitivă, optimism și voie bună la Dimineața cu noi. Bursucu, Viviana, George și Patrizia le-au adus telespectatorilor și astăzi cele mai proaspete informații din showbiz, momente inedite în platou cu invitați speciali, dar și mult îndrăgitele rubrici de meteo, revista presei și horoscop.

Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei, la la Dimineața cu noi, 29 martie 2022

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineață cu noi, cei patru matinali au început ziua cu multă distracție, energie, muzică, zâmbete și atmosfera primitoare.

Viviana Sposub a adus și astăzi cele noi informații despre zodii. Iată principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte, transmise de astrologul Alexandra David:

Berbec

Astăzi ești mai sensibil și mai mofturos decât de obicei! Nu pune la suflet tot și încearcă să nu intri într-un butoi cu melancolie! Amintește-ți că fiecare problema are cel puțîn o soluție!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Este o zi mai aglomerată în care eșți solicitat de cei din jur! Este posibil să te simți mai sensibil! Nu lua nimic personal!

Gemeni

Astăzi, viață profesională are prioritate! Este o zi mai aglomerată la locul de muncă! Și te va solicită destul de mult!

Rac

Este o zi favorabilă pentru studii și călătorii! Astăzi eșți inspirat! Notează ideile care îți vin, s-ar putea să-ți folosească la un moment dat!

Leu

Starea emoțională este posibil să fie un pic mai joasă astăzi! Nu lasă frică să te oprească din a face ceea ce-ți doreșți!

Fecioară

Astăzi relația de cuplu este în prim plan! Chiar dacă aspectele sunt bune din punct de vedere relațional evita discuțiile în contradictoriu, pentru că ai tendința de a pune la suflet chiar și cel mai mărunt comentariu din partea partenerului.

Balanță

Pentru nativii Balanță este o zi perfectă pentru a se ocupă de sarcinile de rutină la locul de muncă dar și din viață personală! Acordați atenție sănătății deoarece este posibil să fiți mai vulnerabili astăzi.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, mai sinceră ca niciodată: "Într-o secundă poți pierde totul!"

Scorpion

Viață sentimentală este în prim plan pentru ține astăzi! Scorpionii care sunt singuri au o perioada favorabilă pentru a ieși la întâlniri.

Săgetător

Astăzi energia ta se îndreaptă pentru a petrece timp cu familia! Este o zi benefică pentru a te ocupă de amenajarea locuinței și a spațiului în care petrece mult timp, precum biroul!

Capricorn

Este o zi foarte bună pentru comunicare și negocieri! Relația cu frații și surorile merge foarte bine! Ai acces mult mai rapid la informații și ai o ușurință în a te exprimă! Este de asemenea o zi bună și pentru a călători!

Vărsător

Ar fi bine să te ocupi de talentele și abilitățile pe care tu le ai, în special de cele artistice! Lasă-ți imaginația și creativitatea să zburde!

Pești

Astăzi te simți plin de energie! Ești foarte motivat! Iar intuiția ta este la cote maxime! Tot focusul tău este pe ține și pe proiectele tale! Ai șanse de reușită în tot ceea ce îți propui!

Citeste si: Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Cea mai amuzantă amintire din copilăria lui Bursucu. Ce cadou i-a făcut tatăl său:”Era roz”