Celebra actriță Demet Ozdemir, prima reacție după ce s-a zvonit că este în toiul pregătirilor pentru nuntă. Ce a dezvăluit iubitul ei, Ozhan Koç

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 29 dec 2022, 07:10

Celebra actriță Demet Ozdemir, prima reacție după ce s-a zvonit că este în toiul pregătirilor pentru nuntă. Ce a dezvăluit iubitul ei, Ozhan Koç

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Frumoasa actriță Demet Ozdemir a oferit primele declarații despre nunta cu iubitul ei, Ozhan Koç, care a cerut-o în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților.

Demet Ozdemir, celebra actriță care a jucat în serialele ”Vis de iubire” și ”Prizoniera destinului”, pare să aibă planuri serioase de nuntă cu iubitul ei, Ozhan Koç. Recent, cei doi au acordat un interviu pentru presa din Turcia, însă au evitat să răspundă la întrebările legate de marele eveniment, ba chiar, Demet și-a ascuns inelul de logodnă pentru a nu fi surprins de camere.

Se vor căsători Demet Ozdemir și Ozhan Koç?

Protagonista din serialul ”Prizoniera destinului” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Ozhan Koç, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, după o relație de doi ani. În timp ce se aflau la ziua de naștere a unui prieten, un jurnalist i-a întrebat despre pregătirile de nuntă, potrivit albawaba.com, relatează tvmania.

Jurnalistul a întrebat: ”Când ați stabilit data nunții? Nunta va fi la Çeșme?”

Ozhan a răspuns pe un ton puțin nervos și sarcastic: ”Nu am stabilit niciodată data nunții. Cât despre dacă va fi la Çeșme, se pare că ați decis deja. Spuneți-ne când va avea loc nunta și unde, ca să ne pregătim și noi.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Ozdemir a dat cărțile pe față și a spus tot despre intervențiile estetice la care a recurs! Iată ce declarații năucitoare a făcut actrița!

La rândul ei, Demet Ozdemir s-a arătat la fel de nervoasă, ba chiar și-a ascuns mâna pe care se află inelul, ca sa nu fie surprins de camere. Întrebată despre inel, actrița a spus: Uite, îmi ascund mâna ca să nu vezi verigheta, așa că noapte bună”, în timp ce își ținea iubitul strâns de mână.

Relația dintre Demet Ozdemir și Ozhan Koç nu a fost deloc roz de-a lungul timpului. Cei doi s-ar fi despărțit în decembrie 2021, după ce au fost într-o vacanță romantică la Paris. La întoarcerea în Tucia au avut o ceartă foarte aprinsă și au încetat să se mai urmărească pe rețelele de socializare. Împăcarea a venit și cu o cerere în căsătorie și par mai uniți și mai fericiți ca niciodată.

Citeste si: Demet Özdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție de senzație la concertul susținut de logodnicul ei, Oğuzhan Koç!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.