Prognoza meteo ANM miercuri, 30 martie 2022. Vreme deosebit de caldă în toată țara. Unde va ploua la mijlocul săptămânii

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 dec 2022, 09:10

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 30 martie 2022

Sursa: canva.com, captura meteoromania.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată ce temperaturi se vor înregistra, dar și în ce zone din țară sunt anunțate ploi.

La mijlocul săptămânii, vremea devine deosebit de caldă la nivelul întregii țări, ceea ce înseamnă că temperaturile vor fi mult peste limitele normale pentru data din calendar. Meteorologii anunță ploi în anumite regiuni ale țării miercuri, 30 martie 2022. Iată prognoza meteo ANM în București și în țară.

Prognoza meteo ANM miercuri, 30 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi deosebit de caldă, în special în regiunile extracarpatice, însă și în restul țării temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru ultimele zile din luna martie. Astfel, potrivit ANM, în cursul zilei de miercuri, 30 martie 2022, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade. Minimele din timpul nopții vor trece de 0 grade, astfel că meteorologii anunță temperaturi între 4 și 11 grade, valori ceva mai scăzute înregistrându-se în zona Carpaților Orientali.

Chiar dacă vremea va fi mai caldă decât ar fi normal, meteorologii anunță că vor mai fi ploi în timpul zilei în nord-vestul țării, dar și în zona montană. Ulterior, după lăsarea serii, sunt șanse ca ploile să se extindă și în partea de vest, centru și nord a țării, dar și izolat în rest.

Vântul nu va prezenta intensificări nici în cursul zilei de miercuri, nici în noaptea de miercuri spre joi, astfel că doar pe crestele montane va mai sufla cu putere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Cel mai cald va fi în Capitală” Ce temperatură se va înregistra în București

Vremea în București miercuri, 30 martie 2022

La București, vremea va fi deosebit de caldă în cursul zilei de miercuri, 30 martie 2022. Meteorologii anunță că temperatura din termometre va crește până la 23 de grade. Vântul va sufla slab până la moderat pe parcursul zilei, iar atmosfera va fi plăcută. Seara și noaptea pot să mai apară înnorări, însă nu sunt anunțate precipitații.

În zona Capitalei, meteorologii anunță minime cuprinse între 7 și 10 grade. 

Vremea în Brașov miercuri, 30 martie 2022

Meteorologii anunță vreme cu nori și soare la Brașov în cursul zilei de miercuri, 30 martie 2022. Temperaturile maxime vor trece de pragul normal pentru acest moment al anului, astfel că se vor înregistra 20 de grade. În timpul nopții, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar temperatura va mai coborî, astfel că este anunțată o minimă de 6 grade. 

Vremea în Iași miercuri, 30 martie 2022

Cerul va fi predominant noros la Iași, însă nu sunt anunțate precipitații în cursul zilei de miercuri. Meteorologii anunță că se va face și mai cald, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori, dar nu va ploua, iar temperatura minimă va fi de 9 grade.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.