METEO cu Viviana Sposub: „Soare din plin astăzi” Maxime de până la 25 de grade la mijlocul săptămânii

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 30 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Vreme foarte caldă și soare din plin, asta anunță meteorologii pentru ziua de miercuri, 30 martie 2022. Ce vești aduce Viviana Sposub la rubrica meteo?

La mijlocul săptămânii, vremea continuă să fie mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. La rubrica meteo, Viviana Sposub anunță temperaturi maxime de până la 25 de grade. Iată cum va fi vremea în București, dar și în ce reguni din țară ar putea să mai apară ploi.

METEO cu Viviana Sposub. Vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal

Viviana Sposub anunță o zi de miercuri cu mult soare și cu temperaturi care se vor situa mult peste cele normale pentru această perioadă din an.

Ziua a început cu un cer variabil în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului au mai fost ceva înnorări, în timp ce temperaturile înregistrate la prima oră a dimineții s-au situat între -2 și 11 grade. 

Ziua de miercuri aduce vreme frumoasă și mai caldă decât în ziua precedentă, astfel că maximele pot urca până la 25 de grade. În partea de sud și sud-est a țării, cerul va fi variabil, în timp ce în restul țării pot să se mai strângă norii și să apară ploi slabe.

Vântul va sufla slab până la moderat, iar pe crestele montane va mai prezenta unele intensificări, unde va atinge viteze de până la 60-70 km/h. Vântul va sufa cu putere și în nord-vestul, centrul și sud-estul țării, atingând viteze de 45-55 km/h.

Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în Muntenia, maximele fiind cuprinse între 24 și 25 de grade. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În centrul țării, norii se mai pot strânge, mai ales după prânz, atunci când sunt posibile și precipitații sub formă de ploaie. Aici, maximele termice vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 30 martie 2022. Vreme deosebit de caldă în toată țara. Unde va ploua la mijlocul săptămânii

Vremea în București miercuri, 30 martie 2022

La București, vremea va continua să fie mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, astfel că în cursul zilei de miercuri, 30 martie 2022, maximele vor urca până la 24 de grade. Cerul va fi variabil, iar soarele va fi prezent, însă pot să mai apară ceva nori, în special după prânz. Spre seară, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar temperatura minimă din timpul nopții va fi de 9 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă