Un soldat rus s-a îmbătat și a ajuns în tabăra ucrainenilor: „M-am îmbătat și am ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei”

Autor: Lavinia Medrea

Un soldat rus s-a îmbătat și a ajuns în tabăra ucrainenilor: „M-am îmbătat și am ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei”

Sursa: PixaBay

Un soldat rus a ajuns în tabăra inamicului, din greșeală, după ce a consumat băuturi alcoolice și s-a amețit. Bărbatul nu își mai aducea aminte drumul către tabăra soldaților ruși, astfel că a ajuns în tabăra militarilor ucraineni.

Un soldat rus s-a îmbătat și, din greșeală, a ajuns în tabăra soldaților ucraineni, pentru că nu își mai aducea aminte care este drumul către tabăra rușilor, acolo unde voia, de fapt, să ajungă.

Un soldat rus a ajuns în tabăra ucrainenilor după ce s-a îmbătat și a uitat drumul spre tabăra rușilor

Soldatul rus a povestit că a greșit drumul și a ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei fără să realizeze dea seama.

De dimineață, bărbatul a plecat să se odihnească.

„M-am îmbătat, am luat-o puțin la stânga și am ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei. La patru dimineața am mers să mă odihnesc. Am adormit așezat. M-am trezit din cauza exploziilor. Tancurile, blindatele noastre, deja săreau în aer. În fiecare zi suntem bombardați. Noi deja am înțeles, pentru ce ne-ar trebui nouă toate acestea? La toți ne este frică, am băut puțin cu tanchiștii”, a declarat soldatul rus.

Citeste si: Rusia a fost acuzată de provocarea unei crize alimentare mondiale în cadrul ședinței de la ONU! Totul a început din cauza invadării Ucrainei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războiul pornit de Rusia în Ucraina a început acum mai bine de o lună și, până la acest moment, armata lui Vladimir Putin este mai puternică din punct de vedere al numărului de soldați. Tot mai multe orașe din Ucraina au fost rase de pe suprafața pământului.

Bombardamentele în Ucraina continuă

Viceprimarul Mykola Povoroznyk a transmis că aseară, în afara Kievului, au fost auzite sirene și focuri de armă, dar capitala ucraineană nu a fost bombardată de soldații ruși.

„Noaptea a trecut relativ calm, cu sunetele sirenelor și sunetul focuri de armă de la bătăliile din jurul orașului, dar nu au existat bombardamente în orașul însuși”, a declarat viceprimarul.

Citeste si: Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi în Parlamentul României! Anunțul lui Florin Cîțu

Armata rusă a spus că va reduce semnificativ operațiunile de lângă Kiev în timpul discuțiilor de pace, susținute ieri, la Istanbul.

Aseară, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a arătat sceptic în privința promisiunilor Rusiei.

De asemenea, se estimează că 18 milioane de ucraineni vor necesita ajutor umanitar în urma invaziei Rusiei, conform Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semilunii Roșii.