Magnificul Halit Ergenç revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce producție va juca și cine îi va fi parteneră!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2022, 14:32

Halit Ergenc, un actor emblematic al Turciei

Sursa: gecce.com.tr

Îndrăgitul actor Halit Ergenç, care a făcut furori în numeroasele producții jucate până în prezent, revine în forță pe platourile de filmare.

Halit Ergenc se numără printre cei mai apreciați și mai bine cotați actori ai momentului în Turcia. În cei aproape 30 de ani de carieră în domeniul actoriei, Halit Ergenc a reușit să cucerească publicul din Turcia și din multe colțuri ale lumii, datorită talantului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite. Cel mai important rol de până acum care i-a adus cele mai mari satisfacții pe plan profesional este cel jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat chiar personajul principal, Sultanul Suleyman Magnificul.

Magnificul Halit Ergenç revine în forță pe platourile de filmare!

Halit Ergenç s-a născut în anul 1970 în Istanbul. În adolescență visa să devină arhitect naval, tocmai de aceea peste ani, Halit a decis să studieze Facultatea de Arhitectură Navală și Științe Marine de la Universitatea Tehnică din Istanbul, însă a abandonat școala în al doilea an, reorientandu-se către Facultatea de Operă și Teatru a Universității Mimar Sinan pe care a absolvit-o cu succes.

Astfel, pasiunea lui pentru actorie a fost mult mai puternică decât cea pentru arhitectură năvală.

Primul rol într-un serial de televiziune l-a jucat în anul 1993, în producția Beni Bul, după care au urmat multe alte roluri importante pentru carieră lui, însă primul mare succes l-a înregistrat în anul 2006, cu rolul principal jucat în serialul 1001 de nopți, în care acesta și-a cunoscut și aleasă inimii, pe actrița Berguzar Korel, care i-a devenit iubita și apoi în anul 2009 s-au căsătorit.

Citeste si: Berguzar Korel și Halit Ergenc, momente emoționante! Ce mesaj i-a transmis celebra actriță fiului ei cel mare, Ali, cu ocazia aniversării lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De departe însă cel mai mare și important rol jucat până acum este cel din serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, ale cărui filmări au durat trei ani și care s-a bucurat de o mare audiență atât în Turcia, cât și în multe alte țări în care a fost difuzat.
Dincolo de carieră, Halit Ergenç a fost căsătorit mai întâi, în 2007, cu Gizem Soysaldı, dar căsnicia lor a durat doar un an, iar ulterior celebrul actor s-a căsătorit cu Bergüzar Korel, alături de care are trei copii frumoși.

Deși la finalul anului trecut, celebrul Halit Ergenc și soția lui, Berguzar anuntasera că se vor mută la Londra împreună cu familia lor, de curând presă din Turcia a lansat informația conform căreia, îndrăgitul actor urmează să revină în forță pe platourile de filmare din Turcia, pentru un nou proiect de amploare în care va juca rolul principal. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Halit Ergenc va reveni în atenția publicului, cu o poveste inedita, în serialul Nomen e va fi difuzat pe Disney Plus.

De asemenea, un al doilea nume confirmat pentru acest proiect este actrita Melis Sezen, care va juca unul dintre rolurile principale feminine. Melis Sezen face parte din tanara generatie, avand doar 25 de ani, insa este recunoscuta drept o actrita foarte talentata si carismatica. 

Citeste si: Berguzar Korel și Halit Ergenc, apariție neașteptată! Iată cum au fost surprinși în Londra cei doi actori! "Stând departe de mine, îmi oferă spațiu"