Ruxi, dezvăluiri exclusive! Ce joburi a avut câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 înainte de a se apuca de online

Autor: Alice Popescu

Ruxi, castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities, a dezvaluit cateva detalii despre perioada cand nu era angrenata in proiectul care a consacrat-o in mediul online.

Ruxi are o comunitate de peste 500 de urmaritori pe Instagram, insa castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 povesteste ca drumul pana aici a fost destul de anevoios. A avut nevoie de rabdare si munca munca. Proiectele ei "Poor People" si Rux si Opulenta s-au facut remarcate in timp. Influencer-ul a dezvaluit ca succesul nu a venit peste noapte si mai mult, a muncit singura fara a avea in spate o agentie sau o anume persoana care sa o ajute cu expunerea si financiar.

Citeste si: EXCLUSIV! Reacția neașteptată a lui David în momentul în care Andreea Mantea i-a spus că o să fie prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii

Ce job-uri a avut Ruxi inainte sa se apuce de online

  "In 2015 m-am apucat de online, aveam cam 28 de ani. Atunci Facebook-ul rupea, am lansat Instagram-ul doi ani mai tarziu.

Inainte, am lucrat si in televiziune, am scris stiri, apoi la un atelier de facut haine. Tineam legatura cu clientii, se faceau haine pentru in afara. Nu m-au ajutat toate lucrurile astea, e diferit de ce fac eu acum. Eu am o comunitate foarte smechera. Citesc ce imi scriu, foarte multe povesti de viata si cand vezi atatea povesti, vezi ca esti in bula ta. Te ajuta sa vezi si alte realitati," a dezvaluit Ruxi pentru canalul online wownews.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand eram copil, visam sa joc in filme, asta imi imaginam.

O perioada am renuntat la visul asta. Cand m-am apucat de online, nu am vrut sa ma intorc inapoi. Daca s-ar face un film dupa viata mea ar fi "Uita-te la altceva", dar as face un film unde as duce situatiile in alte extreme. Pe net este o parte din mine si ador Opulenta, hainele scumpe, sa ma lafai in ele."

Ruxi s-a apucat de scris cartea care a consacrat-o in pandemie

Ruxi a dezvaluit si cand s-a apucat de scris cartea care deja a devenit best seller, "Intoxicata". Castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut ca atunci cand a fost infectata cu coronavirus, a avut si inspiratia de a scrie acest roman in care se regasesc atat de multe femei. "Sunt multe care imi zic ca au citit cartea si ca or sa discute cu sotii sau partenerii lor."