METEO cu Viviana Sposub: „Schimbare drastică a vremii” Temperaturi în scădere și ploi în majoritatea regiunilor

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 31 dec 2022, 01:20

Prognoza meteo pentru joi, 31 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Vremea se schimbă radical joi, astfel că temperaturile vor fi în scădere și sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie. Iată prognoza meteo pentru ziua de joi, 31 martie 2022, prezentată de Viviana Sposub.

Viviana Sposub nu are vești prea bune din partea meteorologilor pentru ziua de joi, 31 martie. Ultima zi a lunii martie aduce vreme mohorâtă la nivelul întregii țări, ploi, iar temperaturile vor fi în scădere, dar în continuare se vor menține peste limitele normale pentru data din calendar.

METEO cu Viviana Sposub. Ploi în aproape toată țara joi, 31 martie 2022

Ploile vor pune stăpânire joi pe majoritatea regiunilor țării, astfel că se anunță o zi mohorâtă, cu un cer acoperit de nori.

Viviana Sposub a anunțat că ziua de joi a început cu vreme închisă și ploi, în special în regiunile vestice și cu temperaturi cuprinse între 0 și 14 grade. 

Joi, cerul va fi mai mult noros în estul și sud-estul țării, iar în restul regiunilor va fi acoperit de nori întreaga zi. Ploile se vor extinde la nivelul întregii țări, iar în anumite zone se pot înregistra cantități însemnate, cuprinse între 15 și 20 l/mp. 

Dacă în majoritatea regiunilor va ploua, în zonele montane sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Tot la munte, vântul va sufla cu putere, dar va prezenta intensificări și în partea de nord-vest și sud-est a țării.

Temperaturile vor fi în scădere pe parcursul zilei de joi, 31 martie 2022, dar în continuare se vor menține peste limitele normale pentru acest moment al anului.

Viviana Sposub anunță că maximele vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 31 martie 2022. Ploi și descărcări electrice, în special după prânz. Temperaturile rămân ridicate pentru data din calendar

Viviana Sposub anunță vreme închisă și la București

Dacă zilele trecute vremea a fost frumoasă și soarele a strălucit cu putere, meteorologii anunță o zi de joi cu o atmosferă închisă la București. Cerul va fi parțial noros, iar soarele cu greu își va mai putea face apariția.

Chiar dacă nu va fi soare, temperaturile vor fi în continuare ridicate, astfel că maxima va urca până la 23 de grade în timpul zilei.

În noaptea de joi spre vineri, cerul va fi mai mult noros, iar minima va coborî până în jurul valorii de 14 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă