EXCLUSIV! Cum și-a amenajat Andreea Mantea cabina în care stă în timpul filmărilor pentru Casa Iubirii. De ce a vrut neapărat o bucătărie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 dec 2022, 05:15

Cum si-a amenajat Andreea Mantea cabina in care va ramane la filmarile pentru Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre provocarile pe care le are de trecut odata cu reality-show-ul Casa Iubirii.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality show-ului "Casa Iubirii" a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate si sa dea cateva detalii despre noul proiect in care este implicata mai mult de 100%.

Care este cea mai mare provocare pentru Andreea Mantea in Casa Iubirii

Citeste si: EXCLUSIV! Reacția neașteptată a lui David în momentul în care Andreea Mantea i-a spus că o să fie prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii

Cel mai aşteptat reality show al momentului,  “Casa iubirii”,  începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă, pentru gasirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt.

Andreea Mantea: Pentru mine, cea mai mare provocare va fi sa nu mai sufar atat de mult odata cu ei, desi este imposibil; ei sunt cei care simt acea durere la maximum, dar voi prelua si eu din trairile lor. Fiecare om sufera in felul lui."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: "Eu sunt foarte superstitioasa. De mica am crescut asa" 

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate despre unul dintre concurenții din Casa Iubirii. Cine este și de ce a venit în cel mai tare reality show matrimonial al momentului

Cat despre felul cum Andreea isi va amenaja propria cabina in care va petrece destul de multe ore inainte si dupa filmari, prezentatoarea TV, a dezvaluit cateva din micile secrete:

"Da, imi voi aduce mai multe obiecte care imi poarta noroc in cabina mea. Vreau sa fie ca un living-dormitor, poate o sa vina si David aici sa si doarma. Am mai multe obiecte care imi poarta noroc. Eu sunt foarte superstitioasa. De mica am crescut asa. Am simtit inca de la momentul in care am pasit aici energia buna a locului. Este un spatiu foarte placut!" a

declarat Andreea Mantea in exclusivitate pentru kanald.ro.

La capătul acestei experienţe cu totul speciale numita "Casa Iubirii" vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei. 

 

 

Taguri: