Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 89, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, declarație de dragoste pentru Demir: „Visul nostru abia a început”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 dec 2022, 05:05

Zuleyha și Demir, gesturi tandre 

Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 20:00, la Kanal D urmează să fie difuzat episodul 89 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Îl poți urmări online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

Multe tensiuni, momente de tandrețe și răsturnări de situație în episodul cu numărul 89 din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Episodul 89 din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Zuleyha și Demir, mai hotărâți ca niciodată să lupte pentru iubirea lor

Multă vreme l-a ținut la distanță, dar acum, Zuleyha este convinsă că Demir este bărbatul alături de care să își petreacă întreaga viață.

Cei doi sunt hotărâți să lupte pentru iubirea lor și să nu lase pe nimeni să le stea în cale. Mai mult, Zuleyha îi va promite lui Demir că povestea lor de dragoste nu se va termina niciodată, având în vedere că au reușit să treacă peste toate piedicile din trecut.

Umit este cea care va interveni între Zuleyha și Demir. Deși s-a apropiat de Demir pentru a-l răzbuna pe Fikret, în cele din urmă, Umit s-a îndrăgostit de Demir și, mai mult decât atât, chiar a făcut o obsesie pentru el.

Nu doar că îi va fi greu să accepte că bărbatul o iubește pe Zuleyha, însă Umit se va lovi și de ura lui Fikret, acesta jurându-i că o va distruge.

Demir pică într-o capcană și, într-un moment de neatenție, acesta este lovit puternic în zona capului. Cine îi vrea răul lui Demir, dar și ce se va întâmpla cu acesta poți vedea urmărind episodul 89 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

Acesta este difuzat atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Pentru că este disponibil și în mediul online, poți vedea noul episod de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Umit, obsesie pentru Demir

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Povestea de viață impresionantă a frumoasei Zuleyha continuă la Kanal D. Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, atât de îndrăgit de public, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Sezonul 3 al serialului a adus schimbări radicale, astfel că noile episoade sunt încărcate de emoție și prelungesc suspansul.

Poți urmări sezonul 3 al serialului „Mă numesc Zuleyha” în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower! Cum arată celebra Hande Soral cu doar o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil!