E oficial! Vestea pe care o aştepta toată lumea: „Rusia va reduce drastic activitatea militară în Ucraina”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 31 dec 2022, 11:40

Războiul din Ucraina s-ar putea termina. Ce a decis Rusia?

Ministerul rus al Apărării a făcut anunțul care ar putea duce la sfârșitul războiului. Conform declarațiilor acestuia, decizia a venit în urma negocierilor dintre miniștrii de externe ale celor două țări, care au avut loc la Istanbul. 

Citeste si: Volodimir Zelenski a transmis un mesaj tranșant pentru Rusia: „Nu renunţăm la nimic, vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru”

E oficial! Vestea pe care o aştepta toată lumea: „Rusia va reduce drastic activitatea militară în Ucraina”

Au trecut 36 de zile de la invazia Rusiei în Ucraina. Întreaga planetă este concentrată pe acest conflict militar. 

După multe runde de discuții, negocierile dintre cele două țări par să ajungă, în sfârșit, la un rezultat. Discuția de la Istanbul a dus la primul compromis, acela că „Rusia să reducă drastic activitatea militară în Ucraina”, după cum a declarat Ministerul rus al Apărării.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexander Formin, a declarat că decizia de a reduce activitatea mlitară în Ucrainei a fost luată pentru a crea încredere între cele două țări.

Totodată, decizia oficială va facilita discuțiile dintre echipele de negociere, pentru a putea ajunge la finalul conflictului. 

Citeste si: Volodimir Zelenski vrea să încheie „problemele istorice” pe care le are cu România, Polonia și Ungaria

După ce delegația rusă va reveni la centrul din Moscova, Statul Major va transmite ulterior care sunt deciziile luate, potrivit lui Alexander Formin. Aceștia au fost recent la Istanbul, unde președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, a moderat discuția. 

Președintele Turciei a ales să se implice în acest conflict deoarece are legături strânse cu ambele țări și îl consideră atât pe Vladimir Putin, cât și pe Volodimir Zelenski, „prieteni valoroși”. 

„Continuarea războiului nu va aduce beneficii nimănui. Restabilirea păcii va aduce beneficii țărilor dumneavoastră și tuturor celorlalți. Voi, ca delegații, aveți responsabilitatea istorică pentru deciziile luate astăzi”, a spus președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.