Kremlinul, reacție după ce presa a speculat că Putin ar avea cancer. Care este starea liderului rus

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 ian 2023, 11:15

Kremlinul, reacție după ce presa a speculat că Putin are cancer. Care este starea liderului rus

Sursa: Twitter

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezmințit, vineri, 1 aprilie, zvonurile care au apărut în presă despre liderul rus.

Dmitri Peskov a transmis că informațiile potrivit cărora Putin ar avea cancer tiroidian și că ar fi suferit o intervenție chirurgicală nu sunt adevărate, relatează şi portalul Lenta.ru, citând un mesaj postat pe Telegram de fostul redactor-şef al postului de radio Eho Moskvî, Aleksei Venediktov, despre care se ştie că are relaţii personale cu purtătorul de cuvânt al Kremlinului, chiar dacă asta nu l-a ajutat ca staţia de radio să nu fie închisă, notează româniatv.net.

Vladimir Putin are cancer?

”La întrebarea: Înţeleg corect că Vladimir Putin nu are cancer?, Peskov a răspuns: Aşa este!’”, a scris Venediktov în postarea sa din Telegram.

După ce trupele ruse au invadat Ucraina au apărut mai multe zvonuri că liderul rus ar avea cancer și se află în fază terminală, astfel ar fi fost nevoit să se grăbească să rezolve problemele geopolitice urgente. 

Liderul de la Kremlin este însoțit de mai mulți medici în călătoriile sale, mai ales în staţiunea sa favorită Soci de la Marea Neagră, relata Proekt Media care a prezentat informaţia drept ”secretul Kremlinului”.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 37 de război. Autoritățile locale din Mariupol acuză rușii că blochează intrarea ajutorului umanitar în oraș

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Putin s-a arătat public interesat de cancerul tiroidian” în iulie 2020 când s-a întâlnit cu Ivan Dedov, preşedintele Centrului Naţional de Cercetare Medicală în Endocrinologie, şeful uneia dintre fiicele sale, care este geneticiană.

”Există într-adevăr conversaţii cu privire la problemele de sănătate ale preşedintelui în cercurile medicale. Acestea s-au amplificat în toamna anului trecut, când Putin a început să aibă un comportament ciudat”, se

arată în investigaţia jurnalistică.

Citeste si: Joe Biden refuză să discute cu Vladimir Putin până nu oprește războiul din Ucraina. Anunțul a fost făcut de Casa Albă

”Putin iubește animalele, dar de dragul sănătății sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor și care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează The Project.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.