Cine e Robert din Casa Iubirii! Are 34 de ani și e antreprenor: "Sunt perfect"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 ian 2023, 02:20

Robert Andrei din Casa Iubirii

Sursa: captura Kanal D

Robert a venit în Casa Iubirii special pentru a-și face o relație serioasă și dorește chiar să se căsătorească.

"Sunt Andrei. Am 34 de ani, sunt antreprenor. Câștig destul de bine dintr-o afacere de transport de persoane. Despre mine pot spune multe, dar varianta scurtă este că sunt perfect.

Sunt perfect pentru relații lungi și stabile fiindcă iubesc din tot sufletul. Respect persoana de lângă mine și sunt foarte atent cu ea. Fetelor, ce vă puteți dori mai mult?", s-a prezentat noul concurent din Casa Iubirii, Robert Andrei, care are 34 de ani și e cel mai vârstnic băiat din casă.

Robert Andrei le-a spus băieților că merge pe 35 de ani și a început să vorbească cu aceștia despre femei. Cu toții au fost de acord că este cel mai în măsură să vorbească despre relații.

Robert, care e antreprenor, are gânduri foarte serioase de la această competiție. El își propune să cunoască femeia cu care să se însoare. A mai cerut pe cineva în trecut în căsătorie, ea a acceptat cererea, dar ulterior s-au despărțit.

Cine e Robert din Casa Iubirii! Are 34 de ani: "Sunt perfect"

Prezentatoarea "Casa Iubirii" de la Kanal D, Andreea Mantea, i-a pus mai multe întrebări lui Robert. L-a întrebat despre căsătorie și el a mărturisit că vrea să se însoare și că a fost, la un moment dat, foarte aproape de a se însura.

"Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație", a spus Robert.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: Într-o relație care să se transforme și într-o căsnicie?

Robert: Categoric. Am o vârstă.

Andreea Mantea: Defecte ai?

Robert: Toată lumea are. Sunt un pic impulsiv, cam grăbit, dar în același timp am o inimă mare. Mi s-a reproșat că sunt impulsiv, doar atât. Sunt all-in în ceea ce înseamnă o relație, sunt foarte romantic, romantic la extrem.

Andreea Mantea l-a întrebat care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut, iar Robert a dezvăluit: "O cerere în căsătorie.

Nu am fost refuzat, dar eram tipologii diferite".

"Nu mă tem de nimic", a concluzionat Robert, foarte sigur pe el.

Citeste si: Cine este Sorin, primul băiat care a intrat Casa Iubirii: „Întotdeauna am fost un familist, am avut relații de lungă durată”