Cine este Ștefania, concurentă în Casa Iubirii: „Fără să vreau sunt în centrul atenției, este plăcut” Are doar 19 ani, dar vrea să întâlnească iubirea adevărată

Autor: Amalia Georgescu

Ștefania, concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1

Sursa: Captură KANAL D

Ștefania Alina Drugă a intrat în Casa Iubirii și speră să găsească un bărbat sociabil, mereu cu zâmbetul pe buze, la fel cum este și ea. Ce nu ar trebui să facă un bărbat care își dorește să o cucerească?

Ștefania Alina Drugă este noua concurentă din Casa Iubirii și își dorește să simtă iubirea adevărată, având în vedere că până în prezent nu a avut șansa de a se îndrăgosti în adevăratul sens al cuvântului. Cine este Ștefania din Casa Iubirii și cu ce gânduri a intrat în emisiune?

Cine este Ștefania, concurenta din Casa Iubirii? 

Ștefania este concurentă în Casa Iubirii, primul sezon și vede participarea la această emisiune ca pe o provocare, dorind să întâlnească un bărbat special și cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Având în vedere că are doar 19 ani, Ștefania nu a reușit să simtă adevărata iubire și speră să se îndrăgostească în timpul emisiunii. 

Ștefania Drugă din Casa Iubirii este din București, este studentă și profesează ca model. Silueta ei foarte bine proporționată și trăsăturile delicate îi aduc mai tot timpul complimente din partea celor din jur. Ștefania, concurenta din Casa Iubirii, spune despre ea că este foarte sociabilă, că se integrează repede într-un grup, dar și că este amuzantă și sensibilă.

Mai mult decât atât, Ștefania spune că deși are doar 19 ani, este o femeie puternică, dar și o gospodină desăvârșită. Astfel, Ștefania din Casa Iubirii crede că își poate impresiona partenerul și în bucătărie, cu preparatele ei.

Citeste si: EXCLUSIV! Kinga din Casa Iubirii, vicecampioană europeană la fitness. Imagini în premieră cu ea de la concursurile la care a participat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este cel mai mare defect al Ștefaniei, concurenta din Casa Iubirii? I-a recunoscut totul Andreei Mantea 

Imediat după ce a intrat în Casa Iubirii, Ștefania i-a mărturisit Andreei Mantea că are un mare defect: vorbește foarte mult. Deși la prima vedere nu a demonstrat acest lucru, concurenta din Casa Iubirii a spus că apropiații mereu îi reproșează că este foarte vorbăreață.

„Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață.

O să vedeți pe parcurs, vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc. Bărbatul ar trebui să fie amuzant, sociabil, înalt și brunet. Fără să vreau sunt în centrul atenției, este plăcut. Sper să fie totul frumos, ok și cu băieții să fie bine.”, a spus Ștefania, concurenta din Casa Iubirii. 

Întrebată ce ar face-o să se îndepărteze de un bărbat, Ștefania a spus că, pentru ea, comportamentul este foarte important și că nu ar rămâne alături de un bărbat arogant sau care nu știe să se comporte.

„Comportamentul lui sau cum vorbește. Să nu fie arogant, să fie el, autentic, cum sunt și eu, autentică.”, a adăugat concurenta din Casa Iubirii. 

Chiar dacă are doar 19 ani, Ștefania, concurenta din Casa Iubirii, a intrat în emisiune cu gânduri serioase, vorbind inclusiv despre căsătorie.

„Pentru mine, căsătoria reprezintă un legământ puternic între două persoane care își declară iubire eternă”, a spus Ștefania.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D