De ce nu și-a dorit soțul Silvanei Rîciu copii! Dezvăluiri în premieră ale lui Nicușor Ioniță

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 ian 2023, 05:50

Sotul Silvanei Riciu nu si-a dorit copii si casatorie

Sursa: Instagram

Nicusor Ionita, interpret de muzica populara si el si totodata sotul Silvanei Riciu, a povestit in exclusivitate despre rolul de tata.

Sotul cantaretei de muzica populara Silvana Riciu, Nicusor Ionit, e recunoscut in exclusivitate ca in acest moment este un tata si un sot implinit: "Mi-a venit sa plang cand mi-am vazut copilul pentru prima data. Imi trimitea poze cu Anastasia si filmulete cu ea si nu imi venea sa cred cat este de mica."

Insa lucrurile nu au stat intocmai de la inceput deoarece Nicusor Ionita a povestit ca nu isi dorea o relatie cu o cantareata si mai mult nici copii, insa se pare ca Silvana Riciu l-a convins de contrariul: "Am

ajuns sa cred ca principiile pe care ti le faci sunt pentru a crede in ceva, te autosugestionezi, meseria nu conteaza, ci omul de langa tine. Si eu am trecut prin momente foarte grele si stiu si prin ce momente a trecut ea, dar apropierea dintre noi a fost si datorita acelor lucruri."

Citeste si: EXCLUSIV! Silvana Rîciu la un pas de moarte! Soțul ei, dezvăluiri în exclusivitate despre artistă: "Medicul a zis să ne pregătim de ce e mai rău!"

Sotul Silvanei Riciu, dezvaluiri despre ipostaza de tata vitreg

Avem trei copii minunati, cei doi mari invata foarte bine, iar cea mica, Anastasia, are are un an si jumatate si este indragostita de fratele ei mai mare, Luca: "Au o relatie speciala. Cand Anastasia era in burtica, statea cate o ora pe burtica mamei lui si ii vorbea. Andrada este mamica numarul doi, insa cand are timp.

Nu prea apelez decat in vacanta la ajutorul lor."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

De ce nu si-a dorit sotul Silvanei Riciu casatorie si copii

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate! Ca ce a lucrat Radu, noul concurent din Casa Iubirii, în televiziune. Tânarul i-a marturisit totul Andreei Mantea

Silvana a marturisit ca atunci cand erau doar prieteni, sotul ei nu isi dorea nici casatorie si nici copii: "Cand lucrurile au mai evoluat, a zis ca vrea copii dar sa ii se zica pe nume."

"Nu ma deranjeaza daca imi spune Nicky, dar eu cand am decis sa fiu iubitul sotiei mele, inaine am stat sa am acceptul copiilor ei, Luca si Andrada. Sunt tatal vitreg, dar ma implic in cresterea lor, dar ei in sufletul meu, sunt copiii mei. Pentru un parinte, iubirea copiilor e cea mai importanta. Cand vin si ma imbratiseaza baiatul, sunt cel mai fericit!", a

declarat sotul Silvanei Riciu pentru emisiunea online wownews.

Citeste si: EXCLUSIV! Kinga din Casa Iubirii, vicecampioană europeană la fitness. Imagini în premieră cu ea de la concursurile la care a participat

 

Taguri: