Gratiela Stefania Balan, perla Bucovinei, la “Dimineata cu noi”

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 04 ian 2023, 06:40

Gratiela Stefania Balan, perla Bucovinei, la “Dimineata cu noi”

Gratiela Stefania Balan, o foarta tanara artista de muzica populara, din Bucovina, a venit astazi, la “Dimineata cu noi” pentru a ne incanta cu melodiile sale si a ne dezvalui detalii despre planurile sale.

In varsta de doar 13 ani, Gratiela si-a inceput cariera artistica in urma cu 5 ani si de atunci se dedica trup si suflet pasiunii sale.

Citeste si: Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. "Vești bune" Iată cele mai recente previziuni pentru toate zodiile de la astrologul Alexandra David!

“Eu am inceput sa cant la varsta de 8 ani, pentru ansamblul de dansuri, la Gura Humorului.

Acolo am vazut copiii talentati, care cantau muzica populara, si am prins si eu drag. Parintii si bunicii m-au sustinut, mi-au fost alaturi”,  spune tanara artista.

Desi are numai 13 ani, Gratiela Stefania Balan a scos un album muzical, iar astazi ne-a incantat cu una dintre melodii, “Huțulca” (dans tradițional vechi specific Moldovei - n.r.)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Cinci ani a durat sa scot albumul 😊  dar in acesti ani am absolvit si Scoala de Arte”,  a dezvaluit, la “ Dimineata cu noi ” Gratiela Stefania Balan.

Citeste si: Sfatul specialistului la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022: cum se tratează dermatita atopică? Iată care sunt principalele cauze și metode de tratament pentru această afecțiune a pielii!