Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022. "Trebuie să avem grijă cu tensiunile" Iată principalele previziuni pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Autor: Daniela Iliuta

Viviana Sposub a prezentat horoscopul de astazi la Dimineta cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a prezentat astăzi, 5 aprilie 2022, la Dimineața cu noi, cele mai recente previziuni astrale pentru toate zodiile.

Astăzi la Dimineața cu noi, cei patru matinali, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început ziua cu o atmosfera armonioasă, distracție, voie bună și multă energie pozitivă.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022

Că în fiecare zi, Viviana Sposub a prezentat la Dimineața cu noi, cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, transmise de astrologul Alexandra David.

Berbec

Astăzi sunt posibile anumite tenisiuni cu persoane apropiate sau cu grupul de prieteni! Este bine să te gândeșți de două ori înainte de a acceptă orice propunere de colaborare, deoarece astăzi nu este o zi benefică pentru acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Sunt posibile tensiuni la locul de muncă, în relația cu șefii, sau cu orice reprezintă autoritate în viața ta! Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu intri în confilcte!

Gemeni

Ai aspecte foarte bune pentru energia vitală și pentru cheful de viață! Este de preferat să evit călătoriile pe distanțe lungi și examenele, dacă este cazul încearcă să le programezi în altă zi!

Rac

Astăzi este bine să fii atent la ce contracte semnezi și ce parteneriate de afaceri faci! Evita să dai bani cu împrumut sau evita să pui la comun resurse! De asmenea este posibil să fie o zi în care anumite dependențe pe care le ai să iasă la iveală pentru a fi vindecate!

Leu

Este o zi dificilă din punct de vedere relațional! Sunt posibile certuri cu partenerul sau partenera de cuplu, sau diverse complicații în relațiile de afaceri!

Fecioară

Astăzi este bine să fii precaut cu relația cu cei de la birou! Există riscul de conflict sau de diverse nemulțumiri legate de locul de muncă! Ai grijă de sănătatea ta și încearcă să nu faci excese de niciun fel!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David

Balantă

Nu este o zi bună pentru relații romantice și nici o zi în care răbdarea este punctul tău forțe, mai ales în relația cu copiii!

Scorpion

Astăzi încearcă să nu intri în dispute cu membrii familiei, pentru că este o zi tensionată pentru ține din acest punct de vedere! De asemenea s-ar putea să se ivească anumite neplăceri legate de locuința!

Săgetător

Ferește-te să faci drumuri pe distanțe scurte sau să semnezi contracte! Ai grijă și la volan pentru că sunt posibile tot felul de neplăceri!

Capricorn

Evita orice vânzare sau cumpărare! Nu este o zi benefică din punct de vedere financiar! Evita orice acțiuni de acest gen!

Vărsător

Este bine să nu iei nimic personal! E foarte posibil să faci lucruri pe care ți le-ai propus, dar care să nu iasă cum ți-ai dorit! Nu îți face griji, mâine este o nouă zi!

Pești

Astăzi este posibil să te simți mai îngândurat, sau să simți oboseală mentală care s-a acumulat! Relaxează-te și fii răbdător cu tine!

Citeste si: Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. "Vești bune" Iată cele mai recente previziuni pentru toate zodiile de la astrologul Alexandra David!