Tragedie miercuri dimineață: O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei și a luat foc! Șoferul a murit! Ar fi intrat voit în Ambasada Rusiei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 ian 2023, 00:20

O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei și a luat foc! Șoferul a decedat!

Sursa: Facebook

Tragedie miercuri dimineață în Capitală. O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei și a luat foc. Șoferul a decedat.

UPDATE Șoferul ar fi intrat voit în Ambasada Rusiei!

Șoferul care a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, ar fi comis acest act intenționat, susțin surse citate de Digi24.

Incidentul rutier a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 06:00, potrivit biziday.ro.

Până la această oră nu se știe dacă a fost un accident sau dacă șoferul a intrat cu intenție în Ambasada Rusiei.

Circulația s-a blocat complet pe Bulevardul Kiseleff, unul dintre cele mai circulate din Capitală, în urma incidentului rutier.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a confirmat incidentul rutier, dar nu a putut preciza dacă a fost vorba de un accident sau de o acțiune voluntară a șoferului mașinii care a luat foc.

O anchetă a fost deschisă în urma tragediei produse la Ambasada Rusiei, iar investigația este coordonată de Serviciul “Omoruri” al Poliției Capitalei, a anunțat News.ro. Accidentele rutiere sunt investigate de către Brigada Rutieră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este șoferul care a murit după ce a intrat în Ambasada Rusiei! Era cunoscut în România!

Șoferul care a murit după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei a fost identificat. Este vorba despre Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA, condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica, potrivit  ziare.com

Maşina cu care a intrat în Ambasada Rusiei Bogdan Drăghici era înmatriculată în Bucureşti și aparţinea tatălui bărbatului.

Luni Bogdan Drăghici a postat pe Facebook un text de sprijin faţă de ucraineni. 

"Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am  serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei", scria Bogdan Drăghici pe Facebook.