Cine este șoferul care a murit după ce a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei! Îl cunoaște toată România! Ar fi intrat voit în Ambasada Rusiei

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 ian 2023, 00:40

Bogdan Drăghici era șoferul care a intrat în Ambasada Rusiei

Sursa: Facebook

Șoferul care a murit după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei a fost identificat. Șoferul era foarte cunoscut în țara noastră.

UPDATE Șoferul ar fi intrat voit în Ambasada Rusiei!

Șoferul care a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, ar fi comis acest act intenționat, susțin surse citate de Digi24.

Șoferul care a murit după ce a intrat, miercuri dimineață, cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei este Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA, condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica, informează ziare.com.

Maşina cu care a intrat în Ambasada Rusiei Bogdan Drăghici era înmatriculată în Bucureşti și aparţinea tatălui bărbatului.

Luni Bogdan Drăghici a postat pe Facebook un text de sprijin faţă de ucraineni. "Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă.

Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei"
, scria Bogdan Drăghici pe Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Circulația blocată pe Bulevardul Kiseleff după ce Bogdan Drăghici a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei

Incidentul rutier s-a produs în jurul orei 06:00. În urma incidentului, Bogdan Drăghici, șoferul mașinii care a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, a decedat.

Bogdan Drăghici a intrat cu mașina în gard, după care aceasta a luat foc. La fața locului s-au prezentat echipaje de intervenție  SMURD, dar bărbatul nu a putut fi salvat. 

În urma incidentului circulația pe Bulevardul Kiseleff din Capitală, intens circulat, a fost blocată. 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.