Cum arată acum gemenele celebrei actrițe din Fiica Ambasadorului, Tuba Buyukustun. Imagini rare cu cele doua fetițe

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2023, 05:00

Cat de mult au crescut fiicele Tubei Buyukustun

Sursa: Instagram

Tuba Buyukustun are doua fetite gemene din marijaul cu fostul ei sot, Onur Saylak.

Celebra actrita Tuba Buyukustun este mamica unor gemene superbe, Toprak si Maya pe care le are impreuna cu fostul ei sot si coleg de pe platourile de filmare, onur Saylak.  Cele doua fetite, nascute in 2012 au crescut foarte mult si asta se poate observa cu ochiul liber deoarece celebra lor mama le expune foarte rar. Atat Tuba cat si fostul ei sot au fost de acord ca fetitele sa nu fie expuse in niciun fel interactiunii cu presa sau alte mijloace media din dorinta de a le proteja.

Cum arata acum cele doua gemene ale celebrei actrite Tuba Buyukustun

Tuba Buyukustun si fostul ei sot s-au casatorit in 2011 la Paris. Cei doi au inceput o relatie de iubire pe platourile de filmare ale serialului TV 'Gönülçelen'. Mariajul celor doi actori a durat 6 ani, iar in 2017 cei doi au divortat. In timpul casniciei, Tuba si Onur au putut fi fericitii parinti ai celor doua gemene.

In 2012, Tuba devenea mamica pentru prima data.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tuba Buyukustun si Onur Saylak au divortat in 2017. Cei doi au impreuna doua fiice

Citeste si: Nunta anului in Turcia! O actriță superbă și un faimos cântăreț s-au căsătorit într-un cadru de basm! Iată ce rochie atipică a purtat mireasa!

Pentru mai mult timp, Tuba a disparut de pe micile ecrane, insa niciodata nu si-a pierdut popularitatea. Mereu a fost prezenta in social media cu diferite proiecte.

Chiar daca nu isi expune fetitele, din cand in cand faimoasa actrita internationala, le mai arata fanilor franturi din viata de familie cu micutele care acum au 10 ani. In ultimele postari ale faimoasei actrite, fanii au putut observa cat de mult au crescut cele doua fetite.

Dupa relatia cu Onur Saylar, s-a speculat faptul ca Tuba s-a indragostit de regizorul turc Umut Evirgen si ca se va casatori cu el, insa povestea lor de dragoste n-a durat foate mult, iar la scurt timp dupa despartirea de Umut, acesta a fost surprins in compania

actritei Melisa Senolsun.

Citeste si: Can Yaman, dezvăluiri exclusive făcute unui jurnalist italian despre relațiile intime din spatele camerelor cu actrița Demet Ozdemir