Nadia Comăneci, mesaj uluitor de felicitare pentru renumiții actori Tuba Büyüküstün și Engin Akyürek! Ce le-a transmis cea mai bună gimnastă a lumii pentru rolurile jucate în serialul Dragoste de contrabandă!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 06 apr 2022, 19:12
Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün Foto(4)

Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, doi actori talentati

Sursa: Captură KANAL D

Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün au fost felicitați în mod surprinzător de celebra fosta mare gimnastă a lumii, Nadia Comăneci.

În urmă cu opt ani, cei doi talentați și frumoși actori turci Engin Akyürek (41 de ani) şi Tuba Büyüküstün (39 de ani) au jucat împreună pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului Dragoste de contrabandă, care s-a bucurat atunci de mare succes și care continuă și astăzi să facă furori printre fanii serialelor turcești din lumea întreagă, deoarece producția este difuzată pe platforma Netflix și astfel se bucură încă de mare popularitate.

Nadia Comăneci, mesaj uluitor de felicitare pentru renumiții actori Tuba Büyüküstün și Engin Akyürek

Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün fac parte din elită actorilor extrem de apreciați de publicul larg, datorită talentului lor desăvârșit și a carismei lor aparte. Cei doi talentați și frumoși actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Dragoste de contrabandă, între 2014 și 2015, în care au jucat rolurile principale.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

Încă de pe atunci fanii lor și-au dorit că cei doi actori devină un cuplu și dincolo de platourile de filmare, însă aceștia au stabilit doar strânsă relație de prietenie sinceră.

Serialul Dragoste de contrabandă s-a bucurat încă de la lansare de mare succes în rândul publicului din Turcia și apoi a înregistrat cifre uriașe de audiență și în țările în care a mai fost difuzat ulterior. Treptat a devenit al doilea cel mai vândut serial al Turciei și unul dintre serialele cu cele mai mari încasări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au trecut opt ani de la lansare, însă serialul continuă să facă furori, mai ales de când a fost inclus pe platforma Netflix. Se pare că în prezent este urmărit chiar și vedete de la Hollywood, sau de alte nume celebre la nivel mondial, precum Nadia Comăneci. Potrivit viatacuaromadecafea.com, cea mai bună gimnastă a tuturor timpurilor și prima din lume care a primit notă zece la un concurs internaţional de gimnastică, Nadia Comăneci a transmis recent un mesaj de felicitare pentru actorul de succes Engin Akyürek, la o postare a acestuia.

"Watching now Black money love" ("Mă uit acum la Dragoste de contrabandă"), a scris Nadia Comăneci pe contul de socializare al actorului Engin Akyürek.

Citeste si: Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, din nou împreună pe aceleași platouri de filmare, după opt ani de la primul lor proiect comun! Iată cum arătau atunci!