Doliu în familia actriței Tuba Buyukustun! Una din cele mai dragi persoane a murit. Înmormântare cu onoruri militare și oameni politici

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 ian 2023, 00:50

Tuba Buyukustun a fost la inmormantarea bunicului ei

Celebra actrita din Fiica Ambasadorului a trecut recent printr-o alta perioada grea.

Tuba Buyukustun a trecut printr-o noua tragedie la sfarsitul lunii februarie cand bunicul sau in varsta de 93 de ani a murit. Insa, ceea ce nu se stie despre una din cele mai importante persoane din viata Tubei este faptul ca bunicul ei era veteran de origine coreana.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, despre accidentul care i-a schimbat viața: "Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv"

Celebra Tuba Buyukustun, momente grele in familie

Unul dintre cei patru veterani care locuiau in Golcuk, printrei ei fiind si bunicul faimoasei actritei Tuba Buyukustun,  P. Çvş. Ali Büyüküstün, a murit la varsta de 93 de ani. Funeraliile veteranului corean au avut loc la Moscheea Centrala Değirmendere unde s-au tinut momente de reculegere si s-au spus rugaciuni.

La inmormantarea bunicului Tubei Buyukustun a fost organizata o ceremonie militara unde au participat numeroase personalitati politice de la amiralul Refik Levent Tezcan pana la primarul Ali Yıldırım Sezer, cat si alti ofiteri, soldati activi

si in retragere, prieteni si admiratori ai familiei Buyukustun.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bunicul actritei Tuba Buyukustun, inmormantat cu onoruri militare

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei: "El ar putea fi singurul om care m-ar putea dezamăgi acum"

Inmormantarea lui Ali Büyüküstün a fost una la care au participat personalitati alese moscheea fiind foarte aglomerata. Rudele apropiate, cei care l-au indragit, rezidenti ai provinciei Değirmendereli au participat la funeralii. Veteranul corean Ali Büyüküstün, care a avut pe sicriu steagul turc si medalii, a fost carat pe ultimul drum de soldati.

Celebra actrita Tuba Buyukustun a fost si ea prezenta la inmormantarea bunicului ei. Dupa ceremonie, Ali Buyukustun a fost inmormantat in cimitirul Gölcük.